Pau szállás, utazás a Pireneusok felé

Franciaország déli részén, Aquitania régiójában található Pyrénées-Atlantiques megye székhelye, Pau. A csodálatos látványt nyújtó Pireneusok északi oldalán Pau a legnagyobb város, ami egyben egy tájegység is. 85 ezer fő körüli lakosságával egy élénk nagyváros.

Önnek is egyszerű itt egy utazást megszervezni: Pau szállások ajánlatai, az összes hotel ITT . Az összes online foglalási rendszer közül az árakat kikereső gyors rendszer ez. Körülbelül 32 szálláshely ajánlatai közül választhatunk állandóan.

Pau kedvelt szálláshelyei magyarul is foglalhatóak: Pau szállások, kiváló hotel és apartman ajánlatok ITT.

Pau népszerű, ismert szálláshelyei : Inter Hotel De Gramont ***, Hotel Le Bourbon **, Campanile Pau **, Hotel Parc Beaumont ****, Victoria Garden Appart Hotel **, Kyriad Prestige Pau Centre Hotel ***, Mercure Villa Navarre Hotel ****és a Hotel Parc Beaumont ****. Igényes 2-3-4 csillagos szabad szálloda szoba szinte mindig a rendelkezésünkre áll kivéve egy-egy kiemelt konferencia időszakot.

A szálláshely kiválasztását segíti a foglalási oldalon található térkép, fórum, vendég vélemények, leírás és néhány kép.

Budapest és Pau távolsága, útvonaltervező ajánlásával körülbelül 2 014 km autóval, ez egy két napos megerőltető út, kétszer is alhatunk útközben, ha néhány látnivalónál megállunk. Közeli nagy városok Bordeaux kb. 197 km és Toulouse távolsága is kb. ugyanennyi jó minőségű utakon. Repülővel ezekbe a nagy városokba utazhatunk viszonylag jó árakon. A spanyol város Bilbao még távolibb, kb. 259 km-re található.

Környéke települései egyénileg foglalható online szállás ajánlatokkal: Jurançon 2, Bizanos 3, Lons 4, Idron 1, Uzos 2, Lescar 6, Assat 2, Ousse 2 és Morlaas 3. .
Pau nevezetességei, látnivalói közül néhány:
• Musée des Beaux-Arts – numizmatikai és festészeti anyagokat tartalmaz a kis gyűjtemény
• Parc National – Napóleon utasítására kialakított park a várhegy oldalában.
• A Navarrai Parlament egykori épülete
• IV. Henrik szobra
• Lovagvár

A városnézés itt idegenvezető nélkül is magával ragadó, szép parkok és épületek sora fogad: www.pau-pyrenees.com – a környék felfedezéséhez is jó ajánló ez az oldal angolul és franciául.

Időjárása és meteorológiai előrejelzés:  news.bbc.co.uk/weather/forecast/2748.

Zoomolható térképe, GoogleMaps műholdképek:

Budapest távolsága autóval a Viamichelin oldalon is jól áttekinthető, tervezhető az útvonal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük