Miločer: nyaralás szállás és utazás fórum Montenegró

Miločer

Kevéssé ismert név Montenegró-ban, de a közelében lévő Sveti Stefan miatt a környéken (közelében) olykor nehéz jó szállást találni, annyira sok jó fizetőképességű vendég érkezik ide túrázni, nyaralni. Gondunk persze kevés lehet, ha eljutottunk ideáig a Balkánon, akkor lesz olcsó szoba és jó vendéglátás, azt garantálja az itt kialakult aktív kereskedő vér, euróval tudunk fizetni, ami megkönnyíti szintén a dolgunk.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját, korábbi vendégektől értékelés fórum: Miločer és környéke szállások, hotel vagy apartman árak ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy tengerparti nyaraló villa) ajánló. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az utazás élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomagok.

Szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt, szálloda előfoglalás, egyénileg foglalhatóak: Miločer szállások minden ajánlata ITT. Hotel, olcsó magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű szállások, kedvelt hotelek:

3 csillagos***:
– Hotel Adrovic (tetőterasz, az erkélyes szobákból jó kilátás, étterem, minden szépen a vendégek érdekében, de ez persze nem a német tisztasági szabvány szerint kell elképzelni)

– Hotel Romanov **** (3*+, elfogadható, kis időutazás, panzió élmény különféle szobákkal)
– Hotel Azimut **** (drágább hely, fitnesz, wellness, családosok kedvelhetik)

Egyéb szállás kategória:
– Apartments Drobni Pijesak (olyan apartman, ami rövid főszezonon kívül olcsónak mondható)
– Villa Nikola Kentera (kisfilm, videó térképpel: youtu.be/wwnYw0W9uRc, a környező tájak szépsége miatt elfeledhetjük az átlagnál magasabb árak okozta kellemetlen érzést)

A szállás kínálat nagy a térségben, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát előre foglalni a telítettebb főszezoni napokra és hétvégékre érdemes.

Miločer környékén szállások, közeli települések online foglalás lehetőséggel: Pržno 1, Sveti Stefan 105, Rafajlovići 1, Kuljače 1, Budva 533, Reževići 5, Obzovica 2, Petrovac na Moru 119, Buljarica 4, Krimovice 2, Bratešići 1 és Čanj 7.

Mediterrán hotel hangulat

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban vannak feltüntetve a Booking.com oldalán. Lásd pl. : Podgorica.

Budapest és Miločer távolsága kb. 556 km autóval. Az utazási idő kb. 5 óra és 19 perc. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére. A környék zoomolható térképe, műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Szálloda, jó szállás vélemények, utazás, kirándulási témában szólj hozzá! Kérdezzük és segítsük egymást, hogy könnyebben szervezzük az utakat!

Utazás képek, kedvcsináló fotók, élménybeszámoló és szállás. Hotel Residence (luxus szálloda): residencemontenegro.com.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Miločer részletesen, a hivatalos horvát weboldal, jó turisztikai város portált nem találtunk külön.

Egy békésebb strand és szállás, tipikus balkáni csoda:
www.cipa-booking.me/mn/item/hotel-vila-milocer-sv-stefan/44.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.