Marsala szállások, nyaralás és látnivaló ajánló fórum

Marsala szállások

Szicíliai körutazásunk egy állomása vagy fő célpontja (bázisa) lehet ez az ősrégi kikötőváros. Családi nyaralás, romantikus út vagy pihenés célzattal sokan érkeznek ide. Nekem élmény volt itt kirándulni, felnőttként a gyerekekkel együtt hintázni, a régi, óvárosi utcákat járni. 242 km²-es teljes területén az állandó lakosság 82802 fő volt 2018-ban.

Szállások ajánló, akciós egyéni internetes árak, díjmentes foglalás: Marsala, Szicília hotel és egyéb szállás ajánlatai ITT. Apartman, hostel és minden panzió/szálloda kategória egy helyen.

Konkrétan népszerű marsalai szállások: – Négy csillagosak közöl a Baglio Oneto **** – az épület a bútorok és a szolgáltatás magas színvonalú, ezért ilyen népszerű. A három csillagos kategória egy kedvence a Hotel Carmine *** a jó vendég fórum vélemények alapján.

Érdemes előre foglalni, a következő linken egy helyre összegyűjtik az interneten publikált összes ajánlatot: Marsala online foglalható szállás ajánlatai ITT. Nézzük át gyorsan a kínálatot, és utána döntsünk könnyedén, foglaljunk egyénileg gyorsan!

Nézzük még meg a Hotel President*** ajánlatait, ha az olcsóbb három csillagos kategória megfelelő nekünk!

Marsala 82 ezer fős lakosságával egy igazi pezsgő, dél-tengeri mediterrán nagyváros. Nyáron a megtelt szállodákkal együtt jóval több ember lehet itt, és ez jól látszódik az éttermek és népszerű szórakozóhelyek forgalmában.

Városok és kis települések a környéken további szállás keresés/foglalás lehetőséggel: Villaggio Crimi 3.8 km 1, Villaggio Montalto 4.7 km 1, Contrada Spagnola 5.8 km 1, Lido Signorino 7.0 km 1, San Leonardo 8.6 km 3, Digerbato 8.6 km 1, Baglio Oneto 9.0 km 1, Petrosino 10.0 km 2, Torre Granatello 10.3 km 1, Parrinello 10.5 km 1, Ciavolo 10.5 km 1 és Casa Milazzo 12.4 km 1. Továbbá: Marausa, Rilievo, Birgi Vecchi és Locogrande.

Repülőterek távolsága a belváros központjától légvonalban:  nagyon közeli, szinte saját a  Vincenzo Florio (TPS – Trapani) 13.7 km, könnyel elérhető a nyári szezonban a Falcone-Borsellino (PMO – Palermo) 71.6 km.

Látnivalók, nevezetességei, látnivalói vagy látványosság:

Történelmi óváros, Cassaro a fő utca, kikötő, a közeli szélmalmok (só ülepítők), Lilybaeum megmaradt emlékei, parkok (ősrégi fa óriásokkal), pálmafa ligetek és a várfal. Amit talán nem várnának a legtöbben, egy kis belvárosi butik túrára, vásárlásra itt kiváló lehetőségek adottak, az Olaszország hírnevét jelentő minőségi divat itt részben elérhető.

Képek és szép utazás fotók alább, több utazás élménybeszámoló részletei:

Budapest és Catania távolsága 333 km. Palermo távolsága már csak 128 km. Repülőjegyünket mindkét városba megválthatjuk, de látható, hogy Palermo jóval közelebb van Marsala városához, így a repülőtéren autót bérelve pénzt és időt spórolhatunk egy közelebbi repülőteret választva. Az Alitalia olcsó repülőjáratai egyelőre még működnek, árai valamivel magasabbak a korábbi években látott nyomott áraknál, amik gyakorlatilag a csődbe juttatták a légitársaságot.

Helyi utazási iroda ajánlatai, kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok vagy vendéglátó családok közvetítése nyelvet tanulóknak

Időjárás és előrejelzés könnyen fellelhető az interneten több nyelven.

Zoomolható térképe, a környéke GoogleMaps műholdképeken, StreetView fotók az interneten.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?
Wikipedia adatok, útikalauz részletek angolul: en.wikipedia.org/wiki/Marsala, magyarul: hu.wikipedia.org/wiki/Marsala.

Ez volt a szálláshelyek Marsalaban cikk, szálloda, vendégház és apartman kereső fórum. Minden hotel ajánlat egy helyre összegyűjtve. Látnivalók, kikötő a nyaralásunk környékén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük