Maltschacher-tó szállások, idilli üdülőhely: Feldkirchen

Feldkirchen – Maltschacher-tó

Az ausztriai tavak közül több helyet magyarországi utazási irodák is értékesítenek, ilyen kisebb, kevéssé ismert tó a Maltschachersee. A Wörthersee és az Ossiachersee közelsége miatt az olcsó kempingezést keresők sokszor pihennek meg itt. 3 mérföldre délkeletre van tőle Feldkirchen. Kedvelt üdülőhelynek számít a turisták körében, ami nem is meglepő, hiszen gyönyörű itt a környezet, Már a szemnek is pihentető. 15 halfaj él itt, ezért gyakran rendeznek horgász versenyeket és ezzel kapcsolatos programokat.

A következő piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul. Garantáltan jó árak: Maltschacher-tó szállások, hotel vagy apartmanok árakkal leírással ITT – hotel, kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok is. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat.

Népszerű feldkircheni szállások, kiemelt hotelek:
• Panoramahotel Wörthersee (3 csillagos *** szállás, közel az autópályához, panorámás kilátás)
• Balance (4 csillagos **** hotel, közel a tavakhoz, kellemes környezet)
• Lake’s – my lake hotel & spa (saját strandklub, panorámás kilátás, nyugtató hangulat)

Last minute utazás, akciós árak az ajánlott szálláshely foglalási oldalakon: Maltschacher-tó, Feldkirchen hotel árak, szállások ITT. Szoba, olcsó magánszállás, apartmanok (kiadó lakás, szobák, házak és olcsó ágyak hosszútávra), kis szálloda, vendégház és diákszállás (hostel, Jugendherberge) ITT kereshetően. Az online árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós, all-inclusive csomag ajánlatok egész Ausztriából, Európából, és távolabb.

A 2-3-4 csillagos szállodák, panziók és az apartman kategória online akciós árakkal.Maltschacher-tó

A kínálatban, városok / Feldkirchen környéke szállások, számuk és távolságuk a környéken – az oldalsó szálláskereső segít gyorsan: Aschheim 2.2 km 10, Dornach 3.7 km 2, Kirchheim 3.9 km 3, Parsdorf 4.1 km 3, Vaterstetten 5.2 km 3, Landsham 5.2 km 1, Haar 5.6 km 6, Baldham 7.4 km 1, Neufarn 7.4 km 2, Pliening 7.4 km 1, Grasbrunn 7.5 km 4 és Putzbrunn 7.5 km 1.

Budapest és Maltschacher-tó távolsága kb. 528 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. 5 óra autópályákon haladva. Mellékutakon (autópályán kívül) haladva egy napon belül elérjük.

További útvonalak keresésére jó a Viamichelin, vagy térképek és autós, buszos utazások a GoogleMaps-on műholdképpel tervezhetőek. Repülőtér távolságok a központtól: München (MUC) 23.1 km és Augsburg (AGB) 66.8 km.

Feldkirchen és a tó környéke. A környék zoomolható GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók:

Magyarországról busszal és vonattal elérhető, át kell szállnunk legalább egy alkalommal.

Maltschacher-tó-i kempingezési, Németország témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.