Zwickau szálláshelyek és látnivalók

Zwickau város Németországban, Szászországban található, hívják még a Trabant városának is. Lakóinak száma, népessége kb. 124 ezer fő.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul, illetve korábbi vendégek élménybeszámolóit, értékeléseit itt olvashatjuk: Zwickau szállások, hotel és apartman árakkal leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban.

Last minute és előfoglalás, utazás, szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt: Zwickaui szállások minden ajánlata ITT. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szálloda, turista-vendégház és kollégium-diákszállás ITT kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű zwickaui szállások, kiemelten kedvelt hotelek Zwickauban:
• 4****: ACHAT Comfort Hotel Zwickau (szauna, masszázs, játszótér, szobaszerviz, autókölcsönző)
• 4****: Holiday Inn Zwickau (szauna, fitneszközpont, könyvtár, étterem, 24 órás recepció)
• 3***: Hotel Park Eckersbach (étterem, kert, terasz, ingyenes parkolás, kerékpárkölcsönző)
• Egyéb: Der Mädler (étterem, lovaglás, ingyenes Wi-Fi és parkolás, játékterem)

A teljes szállás kínálat óriási, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát nem kell előre foglalni kivéve a legtelítettebb főszezoni hétvégéket.

Zwickau környéki szállások, települések és távolságuk: Mülsen 6.3 km 1 Werdau 8.2 km 3, Lichtenstein 11.5 km 1, Glauchau 11.6 km 1, Neukirchen-Pleiße 13.2 km 1, Crimmitschau 13.9 km 4, Hartenstein 14.2 km 3, Meerane 15.2 km 4, Weidensdorf 15.3 km 1, Schneeberg 16.0 km 1, Reichenbach im Vogtland 17.6 km 2 és Bad Schlema 17.8 km 1.

Zwickau hotel

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Altenburg/Nobitz (AOC) 29.5 km, Karlovy Vary (KLV) 64.1 km, Hof / Plauen (HOQ) 65.1 km és Airport Halle/ Leipzig (LEJ) 80.9 km.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, program ajánló és képek. Zwickau részletesen: Az autógyártásnak itt tradíciója van, ami 1904-ben kezdődött. Itt gyártották az NDK idején a Trabantot. Az autókiállítás a Walter-Rathenau úton erre az időre emlékeztet. A városi múzeumban egy műanyag- és rajzgyűjteményt tekinthet meg. Látványosság a Szent Mária dóm, a 15. századból. A város legrégebbi temploma, mely a 13. századból származik, és egy tűzvész után helyreállították a 14./15. században, a Katharinen templom. További látnivaló az újgótikus városház 1862-ből és polgári házak díszei a piacon, az 1823 óta a városi színháznak otthont adó posztócsarnok 1522-25-ből és Robert Schumann szülőháza. A város honlapja: www.zwickau.de.

Budapest és Zwickau távolsága kb. 784 km autóval. Az utazási idő így kb. 7 óra 33 perc. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók:

Zwickau-i utazási, kirándulási témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!

Zwickau

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük