Liptóújvár – Liptovský Hrádok hotel szállások fórum

Liptóújvár – Liptovský Hrádok

Vár Kastély

A város Felső-Liptó központja, kiindulópont az Alacsony-Tátra keleti részébe, közkedvelt üdülő- és turistaközpont, az Alacsony-Tátra Nemzeti Park központjának székhelye. Teljes területe 18.3 km², ami sűrűn lakottnak mondható, hiszen a korábban 8500 fő körüli állandó lakossága csak 7500 fő körülire esett le 2017-re.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul, illetve korábbi vendégek élménybeszámolóit, értékeléseit: Liptóújvár szállások, szálloda vagy apartman árakkal leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű Liptóújvári szállások, kiemelten kedvelt hotelek Liptóújvárban:
• 4****: Grand Castle (szauna, fitneszközpont, pezsgőfürdő, könyvtár, fedett úszómedence)
• 2**:,Borova Sihot (bár, 24 órás recepció, családi szobák, grillezési lehetőség, ingyenes Wi-Fi)
• 2**: F – Team,(étterem, 24 órás recepció, masszázs, játszótér, biliárd, pezsgőfürdő)
• Egyéb: Liptovia Resort (játszótér, grillezési lehetőség, terasz, sítároló, ingyenes parkolás)

Last minute és előfoglalás, utazás, szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt: Liptóújvári szállások minden ajánlata ITT. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szálloda, vendégház és diákszállás (hostel) ITT kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok.

Liptóújvár Grand Castle
A teljes Liptóújvári szállás kínálat óriási, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát nem kell mindig sokkal előre foglalni kivéve a telítettebb napokat, heteket és a főszezoni hétvégéket.

Liptóújvár környéki szállások: Szentiván (Liptovský Ján) 4.1 km 16, Királylehota 5.2 km 1, Németporuba 7.1 km 1, Kokava 8.2 km 3, Pribilina 8.9 km 6, Liptószentmiklós (Liptovský Mikuláš) 10.2 km 62, Szmrecsán 11.1 km 1, Királyboca 11.2 km 2, Bodice 11.5 km 1, Paucsinalehota 12.1 km 3, Nagybobróc 12.6 km 2 és Deménvölgy (Demanovska Dolina) 12.9 km 36.

Liptóújvár Grand Castle2

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Poprad-Tatry repülőtér (TAT) 37.2 és km Sliač repülőtér (SLD) 61.5 km.

Budapest és Liptóújvár távolsága kb. 261 km autóval. Az utazási idő így kb. 3 óra 49 perc. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a gyorsabb utak feltérképezésére. A környék zoomolható térképe, műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Liptóújvár-i utazási, kirándulási témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!
Liptóújvár

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, program ajánló és képek. Liptóújvár részletesen: A város részét képezi Dovalló (Dovalovo), Liptószentpéter (Liptovský Peter) és Kisporuba (Liptovská Porúbka) volt önálló községek. A városban található egy sík területen épült vár, reneszánsz stílusú kastéllyal, 1790-ből egy klasszicista stílusú templom falfestményekkel. A templom belső berendezése a templom épületével egyidős, kivételes példája az egységes stílusú külső és belső építészeti megoldásoknak (főoltár, szószék, karzat, lócák, orgona). Hivatalos honlapja: www.lhsity.sk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.