Liptovský Mikuláš, Lipótszentmiklós utazás

Liptovský Mikuláš (Lipótszentmiklós) és sok más szlovákiai város központja, sétáló utcái lettek nyugat európai mércével mérve is szép és modern helyek. Szép terek, parkok és kávézók, rendezett utcakép fogadja a helyieket, a turistákat és a megpihenő átutazókat is.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját, korábbi vendégektől értékelés fórum: Liptovský Mikuláš szállások, hotel vagy apartman árak leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánló. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az utazás élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomagok.

A szlovákiai hotelek, panziók és kiadó apartmanok (lakás, nyaralók) keresése: lipótszentmiklósi szálláshelyek ajánlatai ITT – Liptovský Mikuláš – Villa Bianca ***, Janosik****, Steve, Drak Panzió, vagy az olcsó Limba Panzió**. Jó előre foglalva olcsó ajánlatokat is kifoghatunk, a last minute akció itt kevéssé működik.

Városok, települések és szállások a közelben:
Smrečany 4.4 km 1, Liptovský Trnovec 6.1 km 1, Liptovský Ján 6.1 km 5, Liptovská Sielnica 9.2 km 2, Liptovský Hrádok 10.1 km 2, Nižné Malatíny 11.1 km 1, Bešeňová 12.3 km 3, Demanovska Dolina 12.7 km 9, Kráľová Lehota 15.3 km 1, Lúčky 16.7 km 1, Rózsahegy 21.8 km 4 és Likavka 21.9 km 1 – távolságuk a központtól és az online árakat, megjelenést biztosító helyek száma.

Pályaszállás, olcsó szoba, magánszállás, apartman, kis szálloda, vendégház és diákszállás is ITT kereshetően. Kiadó ház, lakás csoportoknak, családoknak. A legjobb árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok az egész világból, Szlovákiából és Európából elsősorban.

Helyit többnyelvű weboldal: www.mikulas.sk, képek múzeumok, programok és minden hasznos info szlovák, angol és lengyel nyelvre is lefordítva nagy részben. Turizmus, programok és a város céljai is megismerhetőek itt Lipótszentmiklós településén.

Budapest és Liptovský Mikuláš távolsága 258 km, így gyorsan oda érhetünk annak ellenére is, hogy nem autópályán halad az út.

Látnivalók, nevezetességei:
Minden évben sok ezernyi ember érkezik ide. Télen és nyáron is nagy itt az élet, síelés és kirándulás szempontjából is kiemelt célpont ez a hely. Szép növényvilág, erdők várják a túrák szerelmeseit meleg időjárás idején.

Időjárási, hőmérsékleti adatok és előrejelzések: weather.weatherbug.com/Slovakia/Liptovsky-Mikulas-weather.html.

Zoomolható GoogleMaps műholdkép és térkép sok információval:

Liptovský-Mikuláš központja

Jasná - Chopok sífelvonók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük