Kukmér – Kukmirn szállások, hotel és kirándulás ajánló

Kukmér, Kukmirn

Mi egy ártalmatlan szezonvégi kiárusításra indultunk Fürstenfeldbe (kisváros nagy bevásárlóközponttal, rengeteg üzlettel és több jó étteremmel), aztán felgyorsultak az események. A vidék jó kikapcsolódási lehetőségeket rejt, kevéssel a határunkon túl jó szállások várnak. Ausztria, Dél-Őrvidék Burgenland vidékén jártunk. Európa legnagyobb strand medencéje, magyar rendszámos autók (rengeteg az ingázó). Mit rejt még ez a vidék? A mai napig van magyar és horvát lakossága, és szinte biztos, hogy találkozunk is velük a vendéglátó helyeken és a szállodákban.

Brennerei & Wohlfühlhotel Lagler ITT, ezzel a kísérő szöveggel csábít:
‘A Stegersbach termálfürdő és a Loipersdorf termálfürdő alig 20 km-re látogathatók. A Blumau termálfürdő 30 km-re található.’

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Kukmér, Kukmirn szállások, ajánlatok ITT. A település és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba (Privatzimmer), panzió, lakások, konyhás apartman, ház (Ferienwohnung, Ferienhaus), kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház (Haus) és turista- / diákszállás (kollégium) interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Loipersdorf bei Fürstenfeld, Szentelek, Burgau, Németszentgrót-Sóskútfalu, Németújvár, Rábakeresztúr, Radafalva, Rábort, Némethidegkút, Ókörtvélyes, Fürstenfeld és Barátfalva.

Összes ár, szálláshely ajánlat lista: Kukmér, Kukmirn hotel, szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható kis szálloda lista.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Graz repülőtér (GRZ) 58,5 km.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Budapest és Kukmér / Kukmirn távolsága kb. 276 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 3 óra 15 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 4 óra (261 km – 8-as út, E66-os autóúton keresztül).

Kukmirn, légifotó tájkép

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.