Kukmér – Kukmirn szállások, hotel és kirándulás ajánló

Kukmér, Kukmirn

Mi egy ártalmatlan szezonvégi kiárusításra indultunk Fürstenfeldbe (kisváros nagy bevásárlóközponttal, rengeteg üzlettel és több jó étteremmel), aztán felgyorsultak az események. A vidék jó kikapcsolódási lehetőségeket rejt, kevéssel a határunkon túl jó szállások várnak. Ausztria, Dél-Őrvidék Burgenland vidékén jártunk. Európa legnagyobb strand medencéje, magyar rendszámos autók (rengeteg az ingázó). Mit rejt még ez a vidék? A mai napig van magyar és horvát lakossága, és szinte biztos, hogy találkozunk velük a vendéglátó helyeken, boltokban és a szállodákban. Teljes területe 40.5 km², ahol 2018-ban alig 2012 fős állandó lakosság élt. Részei: Kukmirn, Neusiedl, Limbach és Eisenhüttl.

Kiemelhető a Brennerei & Wohlfühlhotel Lagler részletek itt, ezzel a kísérő szöveggel csábít: ‘A Stegersbach termálfürdő és a Loipersdorf termálfürdő alig 20 km-re látogathatók. A Blumau termálfürdő 30 km-re található.’ Ennél azért több a vonzereje, de ez nem fedjük fel itt teljesen.

Kukméri szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, foglalás egyénileg: Kukmér, Kukmirn szállások, ajánlatok lista itt. A település és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba (Privatzimmer), panzió, lakások, konyhás apartman, ház (Ferienwohnung, Ferienhaus), kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház (Haus) és turista- / diákszállás (kollégium) interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Loipersdorf bei Fürstenfeld, Szentelek, Burgau, Németszentgrót-Sóskútfalu, Németújvár, Rábakeresztúr, Radafalva, Rábort, Némethidegkút, Ókörtvélyes, Fürstenfeld és Barátfalva.

Összes ár, szálláshely ajánlat lista: Kukmér, Kukmirn hotel, szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható kis szálloda lista.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Graz repülőtér (GRZ) 58,5 km.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

A környék zoomolható térképe, útvonalak keresése, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Időjárása, aktuális hőmérséklet és előrejelzések, szél és csapadék értékek, napfelkelte és naplemente ideje, páratartalom: www.wetter.at/wetter/oesterreich/burgenland/kukmirn.

Budapest és Kukmér / Kukmirn távolsága kb. 276 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 3 óra 15 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 4 óra (261 km – 8-as út, E66-os autóúton keresztül).

Kukmirn, légifotó tájkép

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük