Kriopigi szálláshelyek, olcsó kemping és luxus

Kriopigi Görögországban található, a Kassandra félszigeten, 90 km-re Thessalonikitől. A város két kékzászlós stranddal rendelkezik, ezen felül pedig gyönyörű kilátás nyílik az öbölre. Üzletek, tavernák, bárok, kempingek, éttermek, -minden ami egy modern üdülőhelyhez hozzátartozik- várják az utazókat. Tömegek a görögországi nyárban itt élvezik a kellemes víz hőmérsékletet és az árnyékos, szép fás ligeteket közel egymáshoz.

Kriopigi szállások olcsótól a luxus szállodákig, kis hotel, panzió és apartman ajánlatok: Kassandra körzete: szállások összes ajánlata összegyűjtve ITT: – hotel, magánszállás (kiadó szoba, lakás és ház), apartmanház, vendégház, szállodák kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan kedvező árak, jellemzően jóval a közvetlen  vagy recepciós lista árak alatt, nincs trükközés, kedvezmények vannak előfoglalás esetén. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen!

Népszerű szálláshelyek magyarul: Kriopigi hotel és apartman szállás ajánlatai ITT. Panziók, apartmanok (kiadó olcsó szoba és lakás) és szállodák minden igényre. Olcsó, wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, csoportos lerendezvényre.

A kínálatban, városok / szállások távolsága: Kassandrinón 2.3 km 1, Kassándra 4.6 km 3, Kallithea Halkidikis 4.7 km 14, Foúrka 5.6 km 7, Polykhrono 6.0 km 9, Possidi 6.6 km 4, Áfitos 8.0 km 10, Siviri 8.5 km 5, Kalándra 9.3 km 1, Chanioti 10.6 km 14, Néa Skióni 10.9 km 1 és Néa Fókaia 12.5 km 1.

Kriopigi

egy zsúfolt nap a strandon

Repülőtér egy nem olyan távoli szigeten: Skiathos (JSI) 95.5 km-re található, hajóval, komppal érhető el természetesen ez a másik csodálatos nyaralóhely.

Kriopigi-i utazási témában szóljon Ön hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.