Hejls szálláshelyek és látnivalók

Hejls egy aprócska város Dániában – Hovedstaden régióban – Kolding önkormányzatához tartozik. Egyik fő látványossága a Hejls plébánia, mely az 1864-es háború után “került” Dánia területére. Hejlsminde környékén vannak közkedvelt strandok, illetve egy öböl, ahol a sekély víz által a gyermekes családoknak tökéletes kikapcsolódást és nyaralást nyújt a terület. A strand 2009-ben elnyerte a híres Kék Zászló címet, így megfelel számos kritériumnak, többek között a fürdővíz minőségét, a környezetvédelmet, a strand minőségét és a dekorációt tekintve. A Hejlsminde Campingben lehetőségünk van különböző programokon valón résztvételre, ilyen például a minigolf.

Szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt, szálloda előfoglalás, egyénileg foglalhatóak: Hejls szállások minden ajánlata ITT. Hotel, olcsó magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját, korábbi vendégektől értékelés fórum: Hejls szállások, hotel vagy apartman árak leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az utazás élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű szállások, kedvelt hotelek:

Egyéb kategória:
– Stavnsbjerg (kert, terasz, privát strandszakasz, játszótér, közös társalgó/TV szoba, nemdohányzó szobák, családi szobák, fűtés, ingyenes WiFi és parkolás)
– Holiday home Humlevænget D- 1888 (terasz, ingyenes parkolás a helyszínen)
– Apartment Havnevej IIVIII (nemdohányzó szobák, családi szobák, a szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen)
– Holiday home Blommevænget F- 570 (szauna, kert, terasz, nemdohányzó szobák, fűtés, ingyenes WiFi és privát parkolás)

Hejls felülről

Az egész szállás kínálat nagy, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát nem kell előre foglalni kivéve a telítettebb főszezoni napokat.

Holiday home  szoba

Hejls környékén szállások, közeli települések online foglalás lehetőséggel: Hejlsminde 11, Knud 12, Sønder Bjert 73, Christiansfeld 3, Sønder Stenderup 2, Kolding 16, Føns 2, Råde 4, Årø 10, Middelfart 16, Haderslev 5 ás Årøsund 23.

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Sønderborg repülőtér (SGD) 48,3 km, Billund nemzetközi repülőtér (BLL) 49,5 km.

Budapest és Hejls távolsága kb. 1398 km autóval. Az utazási idő kb. 13 óra és 50 perc. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére.

Szálloda, jó szállás vélemények, utazás, kirándulási témában szólj hozzá! Kérdezzük és segítsük egymást, hogy könnyebben szervezzük az utakat!

A városka szinte egésze természetvédelmi területnek tekinthető. Kevesebb, mint 10 kilométerre Hejlstől található 4 festői horgászhely, ahol pisztrángra, tűhalra, lepényhalra, heringre és tőkehalra horgászhatnak a hobbi hódolói.
Azonban nem csak horgászoknak érdekesség: számos delfin található a területen.
Hejls és Hejlsminde része a Natura 2000 madárvédelmi terület, több részen madárlesre alkalmas helyeket alakítottak ki.

Sűrűn szerveznek helyi túrákat, amikre szeretettel várják a turistákat és ide látogató hazai csoportokat. Nagyon változatos élményt kínálnak a gyalogtúrák. A színek, illatok, ételek és a kultúrális élmények egy más világot mutatnak számunkra, ami felejthetetlenné teszi ezt a kirándulást.

Utazás képek, kedvcsináló fotók, élménybeszámoló és szállás:

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Hejls részletesen: www.hejlshejlsminde.dk. Látványosság, vásárlás, éttermek és hivatalok információi.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.