Maribor és környéke kirándulás: szállás Frajhajm és program

Frajhajm

Szlovénia kábítóan, csábítóan él, a Drávavidék, egyszerre modern és ősi, erőt mutat az alföldi képet mutató széles folyó völgyeiben és a májusig síelésre alkalmas hegyvidékén egyaránt. Egyre több rejtett zugában lehet foglalni romantikus szálláshelyet, közel Magyarországhoz is, ami az autópályákat elkerülő békés turistáknak egy szempont a kereséskor. Kis vidámság, jólét ízelítő az alábbi videóban, a szállás ajánlók a végére maradnak most:

Aki amúgy ismeri Szlovéniát, azoknak a környék sokat elárul, ezek a nevek önmagukban sok vendéget csábítanak, így együtt pedig egy hétre a bőség zavarát okozzák az aktív kikapcsolódást keresőknek: Maribor, Rogaška Slatina, Zreče, Potony – Ptuj, Podčetrtek, Hočko Pohorje, Slovenska Bistrica, Planina pod Sumnikom, Fram, Lovrenc na Pohorju, Ruše, Selnica ob Dravi, Kebelj, Janževa Gora és Zgornja Polskava. Most már elmondhatom, hogy évről évre visszamegyek, mert feltölt a hely. Magas a színvonal, így könnyen szerelembe esik az ember fia/lánya. Általában a természeti környezet, de az idegen nyelveket jól beszélőknek az emberek is biztosan csodát tudnak adni, a szívünk megdobogtatják a városi étteremben és egy tanyasi farmon egyaránt. Igen ennyivel előttünk, Magyarország előtt járnak több téren.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Holiday Home Tone 3*** ITT. Maribor környéke szálláshelyek, kirándulóhelyek. 2015. december 30. óta online foglalható a 6 fős két hálószobás 123 m²-es házba még két gyerekágy (pótágy) elhelyezhető, így egy 8 fős nagy társaság (két család) is el tud itt egy kellemes hetet tölteni. Ehhez mértem a 416 eurós heti ár egyáltalán nem sok, sajnos a ház ára nem tartalmazza:: € 1.50 idegenforgalmi adó személyenként (felnőtt), éjszakánként, és € 69.00 euró extra a takarítás díja tartózkodásonként. Én a végső/teljes árat szeretem látni, ami Horvátországban régóta bevált, amikor nincs kellemetlen vagy váratlan plusz költség.

Utazás élménybeszámoló, túra, üdülés, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Kiadó egységek külön-külön. Részletes leírások/árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, üdülő-villa, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta B&B vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek, belváros (központ) közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírás mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Összes ár, szálláshelyek listájája: Maribor és környéke hotel, szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai napi árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható szálloda lista. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok. Gyakran nagy baráti társaságok részére is ugyanez az online hotelkeresők kínál szobákat jó feltételekkel. A luxus lakosztálytól az olcsó ágyig minden, itt konkrétan az az érdekes, hogy a különböző szállásfoglalási oldalak, ugyanazt az üdülőt egyszer olcsó, máskor a luxus kategóriába sorolják, ennyire viszonylagos manapság. Szerencsére tényleg elérhető áron kínálják, ami van. Számomra egy kényelmes ágy, tiszta szoba és meleg víz esetén luxus van, másnak az félpanziós 4 csillagos ellátásnál, wellness-nél kezdődik ugyanez.

Egy hozzászólás a(z) “Maribor és környéke kirándulás: szállás Frajhajm és program” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.