Érsekújvár nevezetességei és szállás blog-fórum

Nové Zámky, Érsekújvár

Sokaknak érdekes kirándulóhely lehet egy szlovákiai körúton a negyvenezer fő állandó lakosságú történelmi város. A második világháborúban le lett rombolva a belvárosa, de szépen felújították a tereit és a házait 2000 után. Zsinagóga, reformárus és evangélikus templom, érsekújvári vára, Thain János Múzeum (festőművész, helytörténész és tanár).

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Érsekújvár szállások, ajánlatok ITT. A város és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni.

Szálláshelyek neve, szálloda, panzió és vendégház: Hotel Hubert Nove Zamky 3***, Hotel Stardust 2**, Hotel KORZO (többször akciós áron, viszonylag olcsó), Grand Nove Zamky, Penzion One vagy a közelben a Hotel Leonor (Okocon 14 km távolságra, ami viszonylag drága)

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Podhájska – Bellegszencse, Rendve, Barsfüss, Ohaj, Gúta, Tardoskedd, Hull, Komáromszentpéter, Dögös, Kolta, Mezőkeszi és Ekecs.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Pozsonyi repülőtér (BTS) 74,5 km.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.