Chioggia szállás, nyaralás és látnivaló fórum

Chioggia

Az egyik legnagyobb olasz nyaralóhely Jesolo és Velence városán is túl, itt mindent megkapunk, ami szem és szájnak ingere. Több kilométeres gondozott strand, éttermek, szép apartmanok (privát és üdülő lakás) és szálloda szobák várnak egész évben. Elsősorban persze nyaralás, kikapcsolódás célzattal utaznak ide az olaszok, és a tehetősebb magyarok között is egyre kedveltebb hely ez.

Minden hotel és jó szállás, kemping-üdülők és apartmanok is: Chioggia szoba, ágy és kiadó apartman árak ITT.

A visszajáró olasz vendégek nagyrészt feltöltik az itteni szálláshelyeket, így főszezonban komoly árat kell fizetnünk, ha mindenképpen ide akarunk utazni. Sok a kiadó lakás lehetőség, amit kevéssé frekventált időszakban ott helyben is választhatunk, az árak magasak ettől függetlenül.

Az összes szállás ajánlat kigyűjtése gyorsan online: Chioggia szállás ajánlatai ITT – összes szálláshely – Egy jó ajánlat lefoglalásával jobban járunk, mintha egy utazási irodára igyekeznénk az egyedi igényeinket ráerőltetni. A napi és heti félpanziós csomag árak elérhetőek, a vendég élménybeszámolók, értékelések segítenek a döntésben. Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg, környéke hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen.

Név szerint a Best Western Hotel Bristol Chioggia**** népszerűbb. Hotel Grande Italia **** nagyon jó helyen van, így picivel drágább. A Hotel Europeo közkedvelt. Olcsóbb lehetőség a Caldin’s Hotel***. A Sole Hotel nevét olvashatjuk még több oldalon, ő szintén a strandok, a homokos partok mellett van.

Chioggia

Chioggia szálloda

Szálláshelyek árai a közeli településeken, környéke városai és falvak: Sottomarina 1.4 km 13, Rosolina Mare 11.4 km 2, Codevigo 14.9 km 1, Rosolina 16.4 km 2, Isola Albarella 18.5 km 1, Campagna Lupia 20.2 km 3, Piove di Sacco 20.4 km 2, Porto Viro 22.5 km 2, Venice-Lido 22.9 km 45, Camponogara 24.6 km 1, Velence 24.8 km 457 és Malcontenta 24.9 km 3.

Repülőterek, repülőtér távolságok légvonalban a belvárostól: Velence Marco Polo repülőtér (VCE), 32.2 km, Treviso repülőtér (TSF) 48.0 km.

Chioggia tengerpartja

Budapest és Chioggia távolsága 738 km. Kényelmes utazási lehetőségünk van ide autóval vagy busszal, mert nagyon jó állapotban vannak az autópályák. Pár kilométert kell csak kisebb utakon megtennünk.

Zoomolható Chioggia térkép, minden utcát, és a strandokat jól kivehetjük a GoogleMaps műholdképeken:
[geo_mashup_map]

Chioggia város időjárás és előrejelzések: weather.weatherbug.com/Italy/Chioggia-weather.html.

A látnivalók leginkább a szomszédos Velencében vannak, Chioggia nevezetességeit egy nap alatt fel tudjuk fedezni nagy tervező munka nélkül. A nagyon olaszos tengerparti nyaralást itt ismerhetjük meg. Még több információ, hírek: www.tuttochioggia.it. A sűrűn beépített belváros és tengerpartok az olasz stílust mutatják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.