Cerklje na Gorenjskem és környéke Szlovénia, szállás lesen

Cerklje na Gorenjskem

Amikor egy kedvenc helyről van szó, akkor ömlik az érzés és a szó, ez éppen nem ilyen nekem. Ez Szlovénia! Önmagában szuper teremtménye az emberiségnek. Olyan, amikor egy jóga mester gyakorlatát nézed, érzed, hogy jó itt, jó ott, a belső mosoly, az öröm átjár. 2019-ben a nyári tervben van, nappali fotós körbe nézelődő kirándulás szintjén autós kirándulás részeként a tenger felé félúton megpihenve.

Cerklje télen és nyáron egyaránt csábító hely, mert a térség sport és természeti csodái a hideg és a forró főszezonban jó üdülés élményekhez segíthetnek közelebb kerülni. Megszokhattuk, hogy az éghajlat változások miatt a téli és nyári szezon között olykor két hét a különbség, a mínuszból a plusz 28 C-t ostromolhatjuk ennyi idő alatt, ez egyértelműen a kirándulóhelyekre, a turizmusra erősen kihat.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Cerklje na Gorenjskem szállások lista ITT. Kiadó egységek külön-külön. Részletes leírások/árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás, panzió, lakások, konyhás apartman, üdülő-villa, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta B&B vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek, belváros (központ) közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírás mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.
Cerklje síterületei, szállások ITT

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Cerklje na Gorenjskem, Kranj, Komenda, Preddvor, Šenturska Gora, Štefanja Gora, Zbilje, Žerjavka, Šenčur, Ljubljana, Bled, Bohinji-tó, Radovljica, Cerkno, Stiška Vas, Visoko, Vodice, Zgornji Brnik és Olševek.

Repülőtér távolsága a központtól autóval 6-8 perc, 4-7 km, a Ljubljana Jože Pučnik Airport (LJU).

Az önkormányzat teljes, 78 km²-es területén az állandó lakossága 7619 főre növekedett 2018-ra.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Budapest és Cerklje na Gorenjskem távolsága kb. 465 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 4 óra 44 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva 7 óra 24 perc (495 km).

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni? Itt nézhetünk körül a hivatalos turisztikai portálon, az információk tömkelege ingyenes merülést biztosít a lehetőségek tengerében: www.visitcerklje.si, több mint útikalauz, egy régi könyv, ez a jelen értintése.

Időjárása, aktuális hőmérséklet és előrejelzések, szél és csapadék értékek, napfelkelte és naplemente ideje, páratartalom: www.meteovista.si/Evropa/Slovenija/Cerklje-na-Gorenjskem/4120879.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek később jönnek. Addig a szálláshely nevek közül kiemelve hetet: Apartments Gubanec, Apartments Sivka, Rooms & Apartments Jana, Hotel Rozka (2016-tól foglalható három csillagos szálloda, modern pályaszállás étteremmel), Guest House Pr Ambružarju, Mama’s House és Hotel Krvavec, és a fürdőzés a széles választékban egyértelmű.

Ha már megemlítettem az elején, egy hétköznapi jóga sosem árthat a fittségünkért: youtu.be/lyVZ7WfJr9w – Ali Kamenova angol kommentárjaival egy láb, fenék stb. erősítés jóga elemekkel húsz perces videóban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.