Casamicciola Terme hotel, nevezetesség, apartman tipp

Casamicciola Terme

A luxus utazásokat keresők egyik kérdése, hogy vajon Capri vagy Ischia szebb-e? Ízlés dolga. A vadabb sziklák, a tágasabb terek, a vad és buja növényzet vagy a szép kertek, mindenkinek mások a fontosak. Ezek a déli szigetek sokszor október közepéig kiváló nyaralóhelyek. Szeptember elején még egészen biztosan nagy a turisták száma, így drágák a hotelek és a privát kiadó apartmanok egyaránt. Utoljára 1300-ban tört ki a tűzhányó, a máig aktív utóélettel bíró vulkán.

Összes ár, szálláshelyek listájával: Casamicciola Terme szállások ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható kis szálloda lista.

Casamicciola Terme mindössze 5,60 km²-es területű apró önkormányzat, viszonylag sűrűn lakott város, a település Ischia sziget fontos része, a második legnagyobb lakosságú település. 2017 elején kb. 8300 állandó lakosa volt, hosszú ideje fejlődésben van. A jó időjárás nem minden, itt a szolgáltatások is fejlődtek nagy mértékben. Több, mint egy természetes reuma kezelés közel ezer év óta. Dús, pazar növényvilág veszi körül, amit érdemes jól szemügyre venni.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Casamicciola Terme szállások, ajánlatok ITT. A város és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni.

Casa Nisola ITT (2015.-től foglalható olcsó szoba, 16 m²-es)
érdemes összehasonlításképpen az alábbi lehetőségeket is áttekinteni:
Il Covo dei Saraceni ITT (2015. óta foglalható online, 2-4-5-6 fős apartman egységek, 18-40-48-56 m²-es teljesen felszerelt lakások)

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Nápoly, Ischia, Sorrento, Massa Lubrense, Capri, Pompeji, Vico Equense, Anacapri, Sant’Agnello, Pozzuoli, Procida, Caserta, Bacoli, Lago Patria, Marina di Varcaturo, Licola, Varcaturo, Forio d’Ischia és Monte di Procida.

Repülőtér távolsága a központtól légvonalban: Nápoly nemzetközi repülőtér (NAP) 34,8 km.

Budapest és Casamicciola Terme távolsága kb. 1457 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 15 óra 25 perc autópályákon és komppal haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva kb. 22 óra (1441 km) alatt elérhető. Mégse ritka az autóval érkezés ide, egy 10-14 napos olasz út sokaknak csábító.

Kezelések, terápiák, wellness és luxus a természet szeretetével:
www.terme-ischia.it/casamicciola-terme-ischia.htm.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?
Sok fotó, értékelés és élménybeszámoló részlet: www.tripadvisor.it/Tourism-g580212-Casamicciola_Terme_Isola_d_Ischia_Province_of_Naples_Campania-Vacations.html.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük