Čakovec szálláshelyek, hotel és panzió keresés tippek

Csáktornya – Čakovec

Horvátország északi részén fekszik, közel a szlovén és magyar határhoz. A tizenhétezer fő körüli állandó lakosú város közlekedési és kereskedelmi központ, Nagykanizsa egyik testvérvárosa. Muraköz megye központja, horvátul Čakovec, németül Tschakturn a neve, a 13 századtól sok emlék maradt fenn róla, sokat fejlődött azt követően a város, nevezetességeiről sokat olvashatunk magyar nyelvű útikalauzokban. Nekem kifejezetten tetszik, szívesen visszatérek, van közösségi élete, sport, tánc, népzene vagy ének, és még hosszú a sora azoknak, akik összejárnak heti rendszerességgel a városban.

Szállás, hotel ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt, szálloda előfoglalás, egyénileg foglalhatóak online azonnali díjmentes visszaigazolással: Čakovec szállások minden ajánlata lista ITT. Az egész szállás kínálat nagy, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás (Airbnb stílus kiadó privát szoba) vendégszobák, kempingek sorát nem kell előre foglalni kivéve a telítettebb főszezoni napokat.

Hotel, olcsó magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű szállások, kedvelt hotelek:

2 csillagos**:
– Hotel Park (étterem, bár, szobaszerviz, 24 órás recepció, utazásszervezés, mosoda, vasalási szolgáltatás, tárgyalás / bankett lehetséges, nemdohányzó szobák, kijelölt dohányzóhely, a szálláshely teljes területén vezetékes internet-hozzáférés biztosított díjmentesen, ingyenes privát parkolás)

Csáktornya - Čakovec
Hotel Park reggeli az ágyban

Čakovec környékén szállások, közeli települések online foglalás lehetőséggel: Pušćina 1, Varaždin – Varasd 4, Prelog 4, Gornji Kneginec 1, Sveti Martin na Muri (Muraszentmárton) 6, Štrigova 1, Maruševec 1, Donji Vidovec 1, Kalnik 1, Ivanec 2, Hrašćina 1 és Grdak 1.

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: FlyBalaton repülőtér (Sármellék) (SOB) 65,6 km, Zágráb repülőtér (ZAG) 77,9 km.

Budapest és Čakovec távolsága kb. 261 km autóval. Az utazási idő kb. 2 óra és 25 perc. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a gyorsabb utak feltérképezésére.

Utazás képek, kedvcsináló fotók, élménybeszámoló és szállás:

Útleírás, útikalauz egy külön cikkben: látnivalók és nevezetességek ITT – események, hírek, program ajánló és képek. Čakovec részletesen: www.cakovec.hr. Látványosság, vásárlás, éttermek és hivatalok információi. Magyarul sok hasznos tudnivalók, adatok és története: hu.wikipedia.org/wiki/Cs%C3%A1ktornya_(Murak%C3%B6z). Horvátul: hr.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cakovec, történelem, kultúra, sport, nevezetességei és épületei, híres helyi emberek és néhány érdekesség. A teljes hozzá tartozó kistérséggel együtt 72.5 km²-es a területe, ahol az állandó lakosság 27104 fő volt 2011-ben. A hozzá tartozó települések népesség szerint: Čakovec, Ivanovec, Kuršanec, Novo Selo Rok, Mihovljan, Mačkovec, Savska Ves, Novo Selo na Dravi, Krištanovec, Žiškovec, Totovec, Šandorovec és Slemenice.

A környék zoomolható térképe, útvonalak keresése, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Időjárása, aktuális hőmérséklet és előrejelzések, szél és csapadék értékek, napfelkelte és naplemente ideje, páratartalom: www.vrijeme.net/hrvatska/cakovec.

A piros linkeken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját, korábbi vendégektől értékelés fórum az árak és a fotók mellett: Csáktornya / Čakovec szállások, hotel és apartman árak leírással itt. Minden helyi és közeli, kertvárosi üdülő kemping-üdülő és apartmanok (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az utazás élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok.

Szálloda, jó szállás vélemények, utazás, kirándulási témában szólj hozzá! Kérdezzük és segítsük egymást, hogy könnyebben szervezzük az utakat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.