Bisceglie apartman és szállodai szálláshely, látnivaló tipp fórum

Bisceglie

Bisceglie hotelek kedvezményes árai és vendég vélemények együtt: Bisceglie Önért versenyez online, ingyenes foglalás ITT!. Kezdjük a szálláshelykeresést most! 1-4 csillagos hotel, apartman és panzió kategóriák mindegyike, több mint 10 db szállásadó ajánlata összerendezve. Konyhás lakás olcsón vagy szálloda, a fenti szálláskereső dobozban vagy itt a piros linken keresztül magyarul sok jó ajánlatot láthatunk képekkel és térképpel. A Hotel Lido Salsello 4**** az egyértelmű kedvenc itt, jó ár, egyszerű szálloda.

Repülőtér távolsága a központtól légvonalban: Bari Karol Wojtyla repülőtér (BRI) 24.6 km.

Az Adriai-tenger partján fekvő, 50 ezres lélekszámú olasz kisváros elsősorban természeti kincseiről híres, csipkézett partjai olyan tengeri, részben vízzel fedett barlangokat rejtenek, mint a Scalette vagy a Salsello. Az óváros sikátoraiban csatangolva még a régi Anjou városfalak maradványait is megleljük, a 11. században alapított kisváros sokat megőrzött fénykorának hangulatából. Fő látványosságának a város erődjét, a Castello normanno-t, és a román stílusú Santa Margherita templomot tartják a helyiek is.

Az összes online is fellelhető szállás és hotel ajánlat közül válogassunk! Hotelek, szobák és kiadó lakások: Bisceglie szálláshelyek árai ITT. A környékbeli szállodák komplett listája van itt a piros linkre kattintva.

A város központban található Olaszország számára is igen fontos, feltárt régészeti lelőhelyek mellett, legalább olyan vonzóerővel bírnak a turistákra Bisceglie strandjai. A bevezetőben is említett barlangok mindenképp megérnek egy látogatást, igaz, némelyikük csak hajóval közelíthető meg.

Bisceglie partvonala két kék zászlós stranddal is büszkélkedhet a Scalette és a Salsello di Bisceglie kristályosan tiszta tengervízének köszönheti az elismerést.

A három, négy csillagos szállodák mellett a panziók, apartmanok, vendégházak is megtalálhatók és bérelhetők Bisceglieben.

Népszerű szálláshelyek, kiadó hotel szoba és apartman: Bisceglie környéke hotel ajánlatai ITT – másfelől a fenti keresőben a települések neve szerint kapjuk meg a napi árakat. Panziók, apartmanok és szállodák minden igényre.

Néhány kiemelt szálláshely a látogatók véleménye alapján:

Villa Fornari Resort: 2 km-re Biscegli homokos tengerpartjától, teraszos, légkondicionált szobák, Wi-Fi, közel a városközpont, és a szomszédos város Trani is csak 15 perces kocsiútra található

Olympo: légkondicionált, tágas szobák, Wi-Fi, saját fürdőszoba, néhány kilométerre a történelmi városközponttól

La Guascèzze: igényes apartman 100 méterre a kék szalaggal kitüntetett Salsello di Bisceglie strandtól, Wi-Fi, erkélyes szobák kertre néző kilátással, a városközpont kis üzletei és kávézói mindössze 500 méteres távolságban fekszenek a szálláshelytől. A Nicotel neve még jól cseng itt.

Budapest és Bisceglie távolsága: 1476 km autóval.

Városok, falvak Bisceglie közelében: Trani, Molfetta, Giovinazzo, Barletta. Szállás ajánlóval távolság szerint: Trani 30, Molfetta 4, Corato 10, Ruvo di Puglia 3, Giovinazzo 5, Andria 8, Barletta 23, Mariotto 1, Bitonto 8, Santo Spirito 1, Bari Palese 14 és Castel del Monte 2.

Látnivalók, nevezetességei: www.viaggiareinpuglia.it/at/93/comune/143/en/Bisceglie (angolul részletesen).

Hotel szállás és utazás élménybeszámoló képek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.