Zillertal szálláskereső tipp, nyaralás és síelés

Tirol óriási nagy kínálattal rendelkezik a szálláshelyek számát tekintve. Zillertal is nagy kapacitásokkal vár, a sí üdülés vagy nyáron hegyi kikapcsolódás a gyönyörű tiroli tájak között jó élményús üdülési lehetőság.

Népszerű szálláshelyek kedvező ajánlatai magyarul: Tirol hotel ajánlatai ITT. Panziók, apartmanok és szállodák minden igényre. Olcsó, wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, rendezvényre.

Itt nézzünk körül a szállások ajánlatai között! Nagyon gyors áttekintést kapunk az árakról és a még szabad helyekről: szállás ajánlatok online java ITT: hotelek, vendégházak, a teljes árlisták. Kattintson az előző piros linkre a zillertali, mayrhofeni ajánlatokért! Garantáltan kedvező árak, jellemzően jóval a közvetlen (lista) árak alatt, nincs trükk, kedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen!

Fő települések a környékén, közelében: Fügen-től Innsbruckig, Sölden 247, Seefeld in Tirol 110, Kitzbühel 76, Mayrhofen 134, Sankt Anton am Arlberg 120, Neustift im Stubaital 158, Ischgl 149, Kirchberg in Tirol 65, Längenfeld 120 és Sankt Leonhard im Pitztal 56 vagy Kappl 83.

Zillertal ismertebb, népszerűbb szállásai név szerint: Moiklerhof, Frühstückspension Dornauer, Landhaus Klausner, a központban a Gästehaus Hornegger, Hotel Garni Maria Theresia vagy a Haus Sonne egészen jó elő és utószezoni árakkal. Mások még pl.: Hotel Garni Erler, Vronis Waldhaus szobái a sportpályáknál, Villa Leo stb. Kellemes kis vendégházakat és kiadó szobákat tudunk felkutatni egy kis német tudással, a vendéglátók kedvességéről előre meggyőződhetünk az utazási fórumok lévén.

Érdekesnek, hasznosnak találta az oldalunk? Kérjük, hogy mentse el a kedvencek közé, még sok más utazáskor jól jöhet!. Itt a hozzászólásokban várjuk a beszámolókat, értékeléseket a különböző szálláshelyekről.

Budapest és Zillertal távolsága kb. 707 km km az online útvonaltervező ajánlásával. Mayrhofen mindössze 13 km-re található Zillertal-tól.

Látnivalók, nevezetességei:
A magasra felvivő liftek tényleg érdekesek, sőt izgalmasak. Láthatunk itt öreg vízimalmot, templomokat.
A síelésen, sport túl események, kulturális programok, táncmulatság a kedvünkre tehet. Nyáron a turisták kis vonattal mehetnek egy kört. A műszaki érdeklődésűek egy vízi-erőművet meglátogathatnak 6.6 million m³ víz már komoly energia.

Hivatalos weboldaluk több nyelven: www.zillertal.at.

Az utazás olcsón busszal lehetséges, egyénileg sok autós érkezik ide, ami már költséges, de sokaknak kellemesebb.

Buszos utat szerencsére rendszeresen szerveznek ide Magyarországról.

A helyi utazási irodák ajánlatai, kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok vagy vendéglátó családok közvetítése nyelvet tanulóknak terén hasznos lehet.

Időjárása a hegyeken és az alsó részeken, és meteorológiai alap adatok, hőmérséklet előrejelzések, hó és/vagy eső: www.bergfex.at/mayrhofen/wetter/ – jól érthető osztrák hír rendszer.

Zoomolható térképe, a várostérkép és a környék a GoogleMaps-on:
[geo_mashup_map]

gyönyörű ausztriai hó

gyönyörű ausztriai hó

régi hangulatos vonatos utazás

régi hangulatos vonatos utazás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.