Mayrhofen szállás, hotel, síelés és túra élmények

Mayrhofen

Sípályáit, térsége hegyeit sokan ismerik Magyaroszágon, és még többen szeretnék megismerni ezt a luxus sí és hegyi kikapcsolódási élményt. Tirol központja Brandberg, Ginzling, Ramsau és Schwendau településével együtt. Az egyik legnagyobb snowboard parkot itt találjuk. A 48 sílift és a kb. 157 km pálya pedig önmagáért beszél. Nyári kirándulásokra ideális a helyszín, így évente kétszer ellátogathatunk ide, miután örök szerelembe estünk.

Szálláskereső magyarul, egyéni és kis csoportos vendégeknek garantáltan kedvező napi és csomag ajánlatok, kedvezmények: Mayrhofen szállások ITT: luxus és olcsó vendégház. Térképpel, képek, fórum vélemények együtt az akciós árakkal. Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg. Kiadó egységek árai, szobatípusok, foglalható lehetőségek részletesen egész évben. A település és környéke, hotelek, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Jó még napi árak kereséséhez a Mayrhofen háromszáz darab körüli szállás ajánlata ITT összegyűjtve).

Kiemelten népszerű szálláshelyek például a Hotel Garni Glockenstuhl***, nagyon aranyos és jól felszerelt 18 szobás ház. Nincs szauna, de azon kívül itt tudják, hogy az elégedett vendég a legjobb reklám.

– Mindennel felszerelt 2, 4 (vagy akár 6 fős) konyhás apartmanok jó a Apparthotel Ederfeld, a tágas apartmanok és a kényeztető szauna a mesés sí élménnyel együtt tényleg világraszóló élmény.

– Szép apartmanokat kínál még a Apartment Sonnenau, valamivel olcsóbb kategória, és csak pár kilométerre a sípályáktól Zell am Ziller-ben, egyszer főzve másnap étterembe látogatva kellemesen röpül itt az idő.

Szomszédos városok, környéke tovább szállás ajánló, települések távolsága: Brandberg 2.5 km 1, Finkenberg 3.1 km 23, Schwendau 3.7 km 5, Hippach 3.7 km 18, Ramsau im Zillertal 3.9 km 5, Schwentlberg 3.9 km 1, Ramsberg 3.9 km 1, Hainzenberg 6.1 km 12, Zellberg 7.5 km 11, Zell am Ziller 7.5 km 28, Gerlosberg 7.5 km 16, Rohrberg 8.3 km 5, Ginzling 9.0 km 1, Tux 10.6 km 38 és Aschau 11.4 km 7. Továbbá: Fügen, Tux, Finkenberg, Hippach, Gerlos, Fulpmes, Pertisau, Laimach, Hollenzen és Haus.

Repülőtér a közelben, távolságuk légvonalban a központtól: Kranebitten (INN) 40.8 km – Innsbruck.

Érdekesnek, hasznosnak találta az oldalunk? Kérjük, hogy mentse el a kedvencek közé, és mikor döntött, elkezdi a foglalását, akkor innen indítsa a foglalását!

Budapest és Mayrhofen távolsága 719 km, amiből 680 km autópálya, így igazán gyorsan oda érhetünk, és síelni már lehet novemberben is sokszor, illetve a jó hóra márciusban is érdemes rástartolni, amikor olcsóak síbérletek és a szállások is.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

A Mayrhofen település egy jól ismert képe képeslapokról is, aki teheti készít ilyen fotót:

Mayrhofen Ausztria

Mayrhofen Ausztria

Látnivalók, nevezetességei, sőt igazából minden, ami fontos a város fő, hivatalos oldalán a www.mayrhofen.at címen található. Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Időjárás előrejelzés (angol/német), hőmérsékletek: www.mayrhofen.at/service/weather-forecast.html?L=1.

mayrhofeni síelés kikapcsolódás

A régi magyar cikk még mindig aktuális nagyobb részt a síparadicsom, sípálya kereséshez: www.sielok.hu/rovat/simania/cikk/mayrhofen/. Sífelvonó, lift és vonat nevei a környéken: Penkenbahn, Ahornbahn felvonó, Horbergbahn, 6er Penken-Express, 3 SB Penken, Kombibahn Penken, Eberwald, Ahorn, Filzeralmlift, Ubungslift, Finkenberger Almbahn 2, Finkenberger Almbahn 2, 6er Schneekar, 4er Lärchwald-Express, 6er Tappenalmbahn, 6er Gerent, 6er Knorren, 4er Nordhang, 4er Sun-Jet, 150er Tux felvonó, 6er Unterbergalm, 2er Katzenmoos felvonó, Rosenalmbahn 1, 6er Wanglspitz és Karspitzbahn 1.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük