Veľký Meder, Nagymegyer szállás: Felvidék, fürdő, pihenő

Nagymegyer – Veľký Meder

A szlovák, magyar és néhány osztrák vendég által kedvelt termál, élmény és wellness üdülős hely, szezonon kívül csendes. Az árak nyugati szintig felmozognak, de spórolós strandolós nyaralásra szintén érkezhetünk ide. A drága nyugati eurós árak és a régi “olcsó” Szlovákia hangulata keveredik itt.

Szállás, üdülés ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Veľký Meder / Nagymegyer szállások ITT. Kiadó egységek részletes leírással. Részletes leírások/árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel stílus) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírás mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Kiemelten kedveltek például:
Hotel *** Plauter Kúria ITT (szoba, családi szobák és lakosztályok, jó személyzet, drága szálloda)
Privat u Jozefa Földesa ITT (egyik legolcsóbb szállás, sok hasonló privát vendégszoba/kiadó apartman van szerencsére, wifi internet, nemdohányzó, 16-32 m²)
– Villa CC (2015.-től egy újdonság, 130 m²-es három hálószobás ház 12 főre, kiváló lehetőség egy nagy csapatnak, illetve 90 m²-es Deluxe villa 8 főre)

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Pozsony, Bellegszencse, Szenc, Dunaszerdahely, Révkomárom, Nyékvárkony, Ekecs, Nyárasd, Dunatőkés, Apácaszakállas, Csiliznyárad, Ekel, Bős és Aranyosmarót.

Összes ár, szálláshelyek listájával: Nagymegyer / Veľký Meder hotel szállások, apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható szálloda lista.

Budapest és Veľký Meder (Nagymegyer, Szlovákia) távolsága 129 km, alig több mint másfél óra út még rosszabb időjárás esetén, a komáromi leágazásig az autópályán érdemes haladni, utána Komáromnál átkelve a hídon Szlovákiába viszonylag jó minőségű és gyors úton haladhatunk újra. Győrtől kb. 26 km-re találjuk, ami egy kellemes kerékpáros túra távolság, nyáron kifejezetten érdemes a fürdő miatt egyszer átkerekezni.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Pozsonyi repülőtér (BTS) 55,0 km, Pöstyéni repülőtér (PZY) 85,7 km és Bécs nemzetközi repülőtér (VIE) 94,8 km.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Nagymegyer - Veľký Meder strand és termálfürdőA thermal és élményfürdő magyar weboldala: www.thermalcorvinus.sk/hu. Sok a magyar vendég itt annak ellenére, hogy Győrből rossz minőségű út vezet ide. Aki ki akar kapcsolódni, annak ez egy közeli “külföldi” kaland lehet kis szlovákiai érzéssel. A vélemények megoszlanak, de a kaland kevéssé lapos élményeket ígér, mint a tájkép. Masszázs, kezelések és gyógyhatású készítmények terén jó a kínálat.

Szállás foglalási oldal, a teljesebb magyar lista : www.1-2-3-ubytovanie.sk/hu/szallasok/velky-meder. 2-3 csillagos panzió és apartman (kiadó olcsó szobák és gyerekes családoknak jó lakások), 3-4 csillagos hotelek, wellness szálloda a fürdő mellett.

A település weboldalán az idegenforgalmi adótól a hírekig sok információ magyarul: www.velkymeder.eu.sk
* Aktualitások
*  Múltidéző (történelmi nevezetességek)
* A város címere, pecsétje
* A város kialakulása, kiváltságai
* A város templomai, temetői
* A város műemlékei (látnivalók)
* A város történelmének mérföldkövei
* Kulturális szervezetek
* SportA városban működő egyéb szervezetek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.