Traunreut szállás, munka és nevezetesség útikalauz

Traunreut

A 45,06 km² területű település (kisváros), önkormányzat egy érdekes város. Az ipari, gazdasági jellege erős, lakossága stabilan húszezer körüli (valamivel felette), itt lehet hosszútávra tervezni, mert nem kiemelten kedvelt (keresett) lakóhely és munkahely. A szocreál tömblakások (‘beton’), a kertes házak és a kisvárosi kétemeletes házak lakásai váltják egymást, mindenki találhat magához illőt, a lakosság nagy része bérlő. A helyi (ill. közeli) álláshirdetések között a képzett (magasan kvalifikált) és németül folyékonyan beszélő réteg is megtalálhatja a számítását (mérnök, orvos, marketinges).

Számomra miért érdekes? Egy magyar családdal találkoztam itt többször, 9 hónapig munkahelyi kapcsolatban voltunk, amikor Bajorországban dolgoztam. Ők orosz városnak hívták, persze valójában teljesen színes, sok magyarral, vegyes házasságokkal és néhány őslakó leszármazottal. A sport és a tánc lehetőségek jók a térségben és helyben, a modern tánciskolának van magyar kötődése is: www.heartbeat-tanzen.com, tényleg szívből és szívnek szól, és hasonló a helyzet a közeli Salzburgban is.

Kiadó szoba fotóSzállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Traunreut szállások, ajánlatok ITT. A város és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni.

A település részei név szerint: Anning, Arleting, Attenmoos, Au, Biebing, Buchberg, Burgberg, Daxberg, Fasanenjäger, Frauenhurt, Frühling, Gigling, Grasreit, Haßmoning, Heiming, Hinterwies, Höberich, Hochreit , Höhe, Höhenberg,Hohenester, Hölzl, Holzreit, Hörpolding, Hörzing, Hurt, Hurtöst, Irsing, Kirchstätt, Mais, Matzing, Narnberg, Neudorf, Neugaden, Niedling, Nunhausen, Oberhaus, Oberwalchen, Oderberg, Parzing, Pertenstein, Pierling, Plattenberg, Poschmühle, Reit, Roitham, Sankt Georgen, Schlichtersberg, Schmieding, Schneckenberg, Sieglreit, Stein an der Traun, Steineck, Traunreut, Traunwalchen, Walchenberg, Walding, Weiher, Weisbrunn, Weisham, Wiesen, Zieglstadl és Zweckham.

Összes ár, szálláshelyek listájával: Traunreut hotel, szállások: apartmanok kereshetően itt – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, foglalható szálloda lista. A Pension Poschmuhle 3*** (népszerű panzió, vendégház), jó még a Hotel Austermayer 1* (elfogadható ár 1 éjre), ahogy a Gasthaus Namberger (6 db kiadó szoba). A szép luxus lakosztálytól az Airbnb stílus kiadó privát szobán át az olcsó hostel ágyig minden. Gyakran nagy baráti társaságok, csoportok részére ugyanez az online hotelkereső kínál szobákat jó feltételekkel az egész világból, nem kizárólag Európából.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

A környék zoomolható térképe, útvonalak keresése, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Hart 1, Trostberg an der Alz 1, Chieming 1, Seebruck 2, Taching am See 1, Traunstein 4, Waging am See 4, Wonneberg 1, Grabenstätt 3, Obing 4, Siegsdorf 11 és Gstadt am Chiemsee.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Salzburg W. A. Mozart repülőtér (SZG) 35,4 km és München repülőtér (MUC) 74,2 km.

Budapest központja és Traunreut távolsága kb. 599 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 5 óra 45 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 10 óra (~640 km) alatt elérhető.

Időjárása, aktuális hőmérséklet és előrejelzések, szél és csapadék értékek, napfelkelte és naplemente ideje, páratartalom: www.wetter.de/deutschland/wetter-traunreut-18226400/wetterprognose.html.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Az állás keresés elsősorban a munkaerő kölcsönző cégeken keresztül működik, ha nem beszéljük a német nyelvet folyékonyan, bajorul nyilván nem beszélünk. Tehát kezdetben egy Zeitarbeitsfirma, fog segíteni munkát találni. A nyelvet is beszélő profi szakembereket fejvadászok helyezik el, de egyből közvetlenül (nemzetközi minősítésű prokekt menedzserek, mérnökök, orvosok stb.). ‘Personalvermittlung’, ‘Zeitarbeitsjobs’, ‘Aktuelle Stellenangebote’ kifejezésekre szintén kereshetünk a térségben (Chiemgau).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.