St Ives szállás: angliai tengerparti üdülőhely, kirándulóhely

St Ives

Anglia nyugati partvidékének, a vidék híres városa, a “nyugat drágakövének” is nevezett város. Sűrűn lakott terület, 2.97 km²-en az állandó lakosság 2016-ban 9800 fő volt itt. Cornwall megye teljes lakossága ekkor 553687 fő volt ekkor. 30 km-re található a ‘Land’s of End’-től, amit többféle úton közelíthetünk meg, hegyes, sziklás, éles kanyarokkal tarkított útvonalakkal találkozunk. Nagyon sok itt megművelt mezőgazdasági terület, ami sokak számára kedves látvány, amit a különleges farmok és üvegházak tovább színeznek A mezőgazdaság mellett a turizmus egyre fontosabb bevételi forrás itt, nem feltétlenül gondolnánk, hogy ez az egyik legszegényebb angliai terület, és az európai átlag alatt teljesítenek (GDP). Ha erre járunk, akkor néhány helyi terméket, a büszkeségeiket mindenképpen kóstoljuk meg.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: St Ives szállások ITT. Kiadó egységek külön-külön. Részletes leírások/árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírás mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Tregenna Castle Resort *** ITT (különleges és szép birtok, üdülő ‘vár-kastély’ a tengerpart mellett, park, játszótér, ping-pong, teniszpálya, a ház drága és régies, kétágyas / 4 fős családi szoba illetve galériás apartman egységek, 19-25-60 m², reggelis és önellátó ajánlatok, étterem van, 100 euró/szoba/éj feletti árak)

The Olive Branch **** ITT (2016. novembere óta foglalható, a bevezető árak kifejezetten jók voltak még 2018. elejére, 2 éj reggelivel 2 főre 145-179 euró, jó személyzet)

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Összes ár, szálláshelyek listájával: St Ives hotel, szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható szálloda lista.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Penzance, Marazion, Hayle, Carbis Bay, Saint Hilary, Newlyn, Camborne, Morvah, Uny Lelant, Nancledra, Towednack és Gulval.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Newquay Cornwall repülőtér (NQY) 43,1 km.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Budapest és St Ives távolsága kb. 2163 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 22 óra autópályákon haladva. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva 26 óra vagy több idő (2186-2240 km).

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni? A közelben találunk golfpályát is, a táj és az épületek elsőre biztosan lenyűgöznek. London több mint 500 km-es távolság innen autóval, ami elég ahhoz, hogy egy egészen egyedi világba csöppenjünk a zajos világvárosból.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.