Marazion tengerpartja, látnivaló és szállás tippek

Hotel szállás

Marazion

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, hotelfoglalás egyénileg: Marazion szállások, minden ajánlat ITT. Hotel, olcsó magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében is egyszerűen tudunk keresni. Vélemény fórum, friss vendég értékelések.

Ezeket mindenképp nézzük meg! chyreen@marazion ITT, 2 főre kiadó modern
teljesen felszerelt lakosztályok. Loft luxus érzés emberi méretekben.


Látnivalók, nevezetességei
A mesés Cornwall Anglia egyik félszigete, számtalan egyedülálló látványossággal. Cornwall híres vad, mocsarakkal tarkított területeiről, hosszú és káprázatos tengerpartjáról és enyhe klímájáról. Tengerpartja miatt az „Angol Riviérának” is nevezik. Anglia e páratlan részén található a Marazion nevű virágzó turistaváros.

A város legfőbb látnivalója a „St. Michael’s Mount”, vagyis a Szent Mihály-hegyi kastély. A kastély egy kis szigeten áll Marazion partjainál. Apálykor egy töltésen keresztül lehet eljutni ide, dagálykor pedig menetrendszerinti csónakok juttatják át a turistákat a szigetre. A gótikus építésű vár a hegy tetején, mögötte a tengerrel, különösen a napsütötte, nyári napokon ad lenyűgöző látványt. A sziget és a vár története egyaránt régmúltba nyúlik vissza és fordulatokban gazdag. Sok véres időszakot élt át, beleértve a normann hódítást, a „Rózsák háborúját”, a híres spanyol ármádia támadásait és az angol polgári forradalmat. 1659-ben került Sir John St. Aubyn birtokába, és azóta az ő leszármazottai élnek a területén.
A számos legenda és mítosz, mese mellett a St. Michael-szigeten egy nagyon élénk és összetartó közösség él. A történelem, a paradicsomi állapotokhoz hasonlító gyönyörű kertek és a finom helyi ételek együttese adja a sziget páratlan vonzerejét.

A kellemes séta és kerékpáros túra lehetőségek miatt nyáron itt boldog a szív. Marazion területén lehetőségünk van családi kirándulásokra, biztonságos túrázásra, mesés látványt nyújt a természeti környezet. A város építészeti nevezetessége például a „Mount Haven Hotel”, ami a város keleti partján fekvő neves szálloda. Szobáiból kilátás nyílik a tengerre és a kastélyra. Marazion közlekedése kielégítő. A város könnyen elérhető közúton, vagy akár vonaton. A közúti tájékozódást GPS segítheti. Penzance-től 3Km-re, Long Rock-tól 1,6km-re keletre található.

Környékén szállások, közeli települések online foglalás lehetőséggel: Penzance, St Ives, Hayle, Carbis Bay, Mousehole, Saint Hilary, Newlyn, Nancledra, Uny Lelant, Gulval, Towednack és Breage.

Repülőterek, távolság a központtól légvonalban: Newquay Cornwall repülőtér (NQY) 48,1 km.

London központja és Marazion távolsága kb. 493 km autóval, bő 5 órás út. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: Google, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a gyorsabb utak feltérképezésére.

A környék zoomolható térképe, útvonalak keresése, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját, korábbi vendégektől értékelés fórum: Marazion. szállások, hotel és apartman árak összegyűjtve az internetről leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping, panzió és apartman (kiadó ház, lakás és nyaraló villa) ajánló. Kis csoportok részére ugyanez az online hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az utazás élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálloda, szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomagok.

Marazion részletesen, a hivatalos weboldal, város portál: www.marazion.info. Étel-ital, étterem, vásárlási lehetőségek, aktuális programok, ajánlók, időtöltési lehetőségek részletes és friss útikalauz. Kevéssé ismert látványosságok is szerepelnek a leírásokban.

Marazion időjárása, aktuális hőmérséklet és előrejelzések, szél és csapadék értékek, napfelkelte és naplemente ideje, páratartalom: www.bbc.com/weather/2643076.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.