Roquetas de Mar utazás és szállások blog-fórum ajánló

Roquetas de Mar

Costa de Almería két fő üdülőhelye közül, Roquetas de Mar az egyik. A település számos szolgáltatással várja a turistákat, bikaviadalok, különböző előadások, valamint a spanyol üdülőhelyek különleges légköre várja őket.

A linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul,
korábbi vendégek élménybeszámolóit, friss értékeléseit: Roquetas de Mari szállások, szálloda és apartman árak leírással ITT. közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó házak, lakások kerttel vagy nyaraló, nyári turista villa) ajánlatok.
Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű Roquetas de Mar-i szállások, kiemelten kedvelt hotelek Roquetas de Marban:
• Don Angel 4**** (a Costa de Almería tengerparton található, andalúziai udvar, színes szobák, medencék)
• Bahia Serena 4**** (Serena Beach tengerszakaszon található, spanyol ételek, 500 méterre a golfpályától, medencék)
• Apartamentos Maracay 2** (150 méterre a strandtól, mediterrán étterem, ingyenes wi-fi internet)
• Apartamentos Moguima 2** (200 méterre a strandtól, teniszpálya, medencék, 500 méterre a golfpályától)

A teljes szállás kínálat óriásira nőtt az évek során, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát nem kell sokkal előre foglalni kivéve a legtelítettebb főszezoni heteket és hétvégéket.

Last minute utazás vagy üzleti út előfoglalás, hotel szállás ajánló, árak összegyűjtése másodpercek alatt: Roquetas de Mari szállások minden ajánlata ITT. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szálloda, vendégház és diákszállás (Hostal, hostel) kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok. luxus lakosztálytól az Airbnb stílus kiadó privát szobán át az olcsó turista hostel ágyig minden.

Roquetas de Mar környéke szállások, közeli települések távolsága: Aguadulce 6.3 km 8, La Envia 8.1 km 1, Almería 14.7 km 25, Almerimar 18.1 km 4, El Ejido 19.4 km 8, Alhama de Almería 20.6 km 4, Viator 20.9 km 1, Pechina 22.3 km 1, Instinción 24.5 km 1, Retamar 27.1 km 2, Fondón 32.5 km 1 és El Cabo de Gata 32.7 km 1. Továbbá: San José, Las Salinas, El Campillo del Moro, El Puerto, Vícar, Félix és Enix.

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban, szálláshelyek megtekinthetőek Almeria repülőtere közelében: Almeria repülőtér (LEI) 22.2 km.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, program ajánló és képek. Roquetas de Mar részletesen. Hivatalos turisztikai portál: http://www.visitroquetasdemar.com/. A spanyol üdülőhely Almería tartományban, Andalúziában egy gyöngyszem. Élmények és túrák, minden témában jó tippek.

Budapest és Roquetas de Mar távolsága kb. 2759 km autóval. Az utazási idő kb. 25 óra. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a gyorsabb utak feltérképezésére.

Roquetas de Mari utazási, nyaralás, szállás és kirándulási témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást, hogy hatékonyan szervezzük az utat!

Képgaléria mint élménybeszámoló, utazás és szállás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.