Róma szép hotel / panzió / hostel diákszállás blog-fórum

Róma diákszállás extra

Római vakció? Találunk több szállodában, apartmanban és panzióban jó árakat szezonon kívül (január-február), amúgy nagy szerencse kell, hogy például egy nagy lemondás miatt megüresedett szobákat last minute áron foglalhassuk, vagy egy újonnan nyitt panzió olcsó szobáját lefoglalhassuk. A kb. 1800 szálláshely ajánlata közül könnyű sem könnyű olcsót találni az olasz fővárosban.

Nézzünk körül a szállás ajánlatok között Rómában néhány kattintással. Ár, népszerűség és kategória szerint egyaránt tudjuk rendezni a listát: római szállás ajánlatok összegyűjtve ITT. Télen-nyáron díjmentesen foglalható minden hotel, apartmanház, vendégház, szállodák kereshetően. Kattints a piros linkre az össze ajánlat gyors összehasonlításához, kigyűjtéséhez a külvárosból és a belvárosból egyaránt. A friss vendég vélemények, értékelések sokat segítenek a döntésben

Népszerű a drága Excel Navona Hotel *** a belváros központjában éppúgy mint az olcsó Hotel Giardino d’Europa
Appio Latino, ami kimondottan távol van a belvárosi, központi részektől, de a személyzet nagyon kedves.
Diák és felnőtt csoportok részére a legjobb ajánlatok: Egyéni és csoportos kedvezmények keresése, kérése ITT – apartman, kemping-üdülő, hostel, „kollégium”, turistaszálló és kis vendégházak emeletes és normál ágyakkal, közös és privát zuhanyzóval. Az elit luxus lakosztálytól az Airbnb stílus kiadó privát szobán át az olcsó hostel ágyig minden. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive ajánlatok. Gyakran nagy baráti társaságok részére ugyanez az online hotelkereső kínál szobákat jó feltételekkel.

Róma

Egyéni foglalás hostel (turista, diákszálló és munkásszálló kategória): Foglalás díjmentesen Róma, Olszország. Lásd. pl. a népszerűek: Cristina Hotel, Rome Accommodation Hostel. Legolcsóbbak közös fürdőszobával: Country Club Castelfusano, Tiber Village Hostel, Peter Pan (Pán Péter), Happy Days, Plus Camping (kemping üdülő). Látható, hogy egész sok a kemping lehetőség, faházak, lakókocsik és minden, ami elképzelhető.

A belvárostól távolabb még az abszolút csúcsszezonnak számító májusban kapunk szállást 3500-6000 Ft/fő/éj áron, pl.: Seven Hills Village Resort, Camping Fabulous Hotel (sportolási lehetőségekkel), Casa Nostra Signora (békés vidéki, kertvárosi terület parkolóval) vagy a Camping Village, illetve a belvárosi pótágyazott apartmanokban.

A normál szállás és repülőjegy keresés: Róma szállás kalauz ITT, a teljes szállás lista, lehetőségek áttekintése Rómában és környékén.

Róma

A varázslatos látnivalók a mi fejünkben megmaradnak, majdnem ugyanígy: www.youtube.com/watch?v=dAfaM_CBvP8 – Igen, Stephen Wiltshire memória varázslata csak két lépésre van tőlünk. A római látnivalók közelében jó járni (repülni), bennünk ott vannak az emlékek, és jellemzően csak magát az érzést tudjuk felidézni a pici épületektől az óriási palotákig.

Privát apartman keresők online, kisebb és nagyobb új cégek egyaránt megjelennek időről időre a piacon, otthonok, kiadó lakások, jó érzés, belvárosiak, térképes kereséssel többnyire.

A vendéglátó család a fizetett szálláshelyek egyik legolcsóbbika a nyelvet tanulókbnak: www.ef.com/master/ils/destinations/italy/?tc=HQ – A nyelvet tanulóknak az egyik legjobb választás ez Rómában.

diákszálló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük