Regent óceánjáró luxus hajó

„Volt szerencsém találkozni a világ egyik legnagyobb és igazán csodálatos óceánjáró hajójával. Mindig lenyűgöznek az eféle csodák.”

A Regent óceánjárói (úszó luxus hotelek) a világ mindhét kontinensére szállítanak felfedező lelkű utasokat. A társaság luxushajói több száz fős vendégsereg számára lettek tervezve, előkelő fedélzetünkön minden turista jól érezheti magát. A hatcsillagos világjáró hajókon minden igényünk kielégítésre talál, legyen szó, akár a szálláshelyekről, akár az étkezésről, vagy a különféle szolgáltatásokról. 

A hajóutak általában egy hétig, tíz napig tartanak, a járművek minden nap más-más kikötőben vetnek horgonyt, ahol különböző szárazföldi kulturális programokon vehetnek részt az utasok. Az utazás alatt rendszerint legfeljebb egy olyan nap van, amikor a nappalt a tengeren tölti a hajó, máskülönben a két állomás közti távolságot éjszaka teszi meg.

Ha az elegáns kényelmet kedveljük, s nem szeretjük a bömbölő zenét, idegesít a folytonos gyerekzsivaj, a Regent Seven Seas Társaság kitűnő választás. A hajókon nem találunk hatalmas vidámparkokat, sem csúszdákat és játéktermeket, jól felszerelt könyvárat viszont igen. Sőt akkor sem kell meglepődnünk, ha a pincér a nevünkön szólít, s még kedvenc borunkra is emlékszik. A fő hangsúly elsősorban a színvonalas, idegenvezető által kísért kulturális szárazföldi programokon van, de hajózás közben is különféle témájú előadásokat hallgathatnak az utasok. A Regent Seven Seas útjain még az is rendszeresen előfordul, hogy egy városban az egyébként zárva tartó múzeumokat, kizárólag a hajó utasai kedvéért nyitják ki.

A társaság flottájában a luxus felszereltségű, karzatos, 700 férőhelyes óceánjárókat, a Seven Seas Voyagert és a Seven Seas Marinert, is megtaláljuk, a legexkluzívabb, 330 férőhelyes Paul Gauguin-en túl. A társaság székhelye Lauderdaleban van, a hajóipar luxus és felsőbb kategóriás ágazatának piacvezetői.

 

A hétszáz férőhelyes világjáró beltere 356-tól 1403 lábig terjed. A hajóút során üdítőket, meleg italokat és válogatott borokat, szeszes italokat kóstolhatunk, négy étkező áll szolgálatunkra, továbbá választhatunk az egyéni és az ültetéses étkezés között. Ezenfelül 24 órás szobaszerviz is rendelkezésünkre áll.

A hétszáz férőhelyes világjáró beltere 301-től 2002 lábig terjed. Az a hétszáz utas, aki ezt a hajót választja biztos, hogy felejthetetlen élményben részesül, mind a fedélzeten, mind egy-egy partraszálláskor. Azok számára ajánlott, akik a felülmúlhatatlan szolgáltatásokat és a minden részletre kiterjedő, elegáns, nyugodt környezetet keresik. A hajóút során üdítőket, meleg italokat és válogatott borokat, szeszes italokat kóstolhatunk, választhatunk az egyéni és az ültetéses étkezés között. Ezenfelül 24 órás szobaszerviz is rendelkezésünkre áll.

A luxus felszereltségű hajó, óceánra néző kabinokkal várja leendő utasait, 490 utas számára saját balkont is biztosít. A hajó beltere 301-tól 1173 lábig terjed. A hajó legénysége arra helyezi a hangsúlyt, hogy az utasoknak pompás élményben legyen részük a teljes út során, mely folyamán üdítőket, meleg italokat és válogatott borokat, szeszes italokat is kóstolhatnak, továbbá két étterem és egy grillbár közül választhatnak az igényes turisták. Ezenfelül 24 órás szobaszerviz is rendelkezésükre áll.

A legexkluzívabb hajó, mely a Tahiti szigeteken közlekedik. Az utasok óceánra néző kabinokat kapnak, a szálláshelyek 70%-a rendelkezik erkéllyel. A hangsúlyt a kiszolgálásra helyezik. A hajó 332 utasa üdítőket, meleg italokat és válogatott borokat, szeszes italokat kóstolhat útja során, két elegáns étterem, egy grill közül választhat, az étkezés ültetéses rendszerben zajlik. Ezenfelül 24 órás szobaszerviz is az utasok rendelkezésére áll.

A modern utasszállító hajók közös vonása, hogy a repülőgépek szárnyaihoz hasonló stabilizátorokkal vannak felszerelve, melyek a hajó fenekén, a vízvonal alatt helyezkednek el. Erős hullámzás esetén kinyitják őket, ezzel is csökkentve a hajó himbálódzását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük