Pszakúdia Görögország, üdülés szálláshely keresés

Pszakúdia

Ugrás a keresett témához gyorsan: Szállás | Látnivalók | Környéke

Olyan érdekes ez a hely? Miért ajánljuk ennyire? Igen. Bizonyos érdeklődési kör esetén mindenképpen. A Cronwell Resort Sermilia Ultra All-Inclusive 5***** ITT neve itt egy ilyen ‘csillag’. Főszezonban jellemzően 500.000 Ft és 1,8 millió forint közötti áron 1 hétre 1-3 fő részére. Egy 35-48 m²-es lakosztályban igazi kényelem van.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg, üdülés szálláshely ajánlat kereső: Pszakúdia, Psakoudia szállások ITT. Kiadó egységek külön-külön. Részletes leírások/árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás, panzió, lakások, konyhás apartman, üdülő-villa, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta B&B vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek, belváros (központ) közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírás mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Összes ár, szálláshelyek listájával, nyaralás napi és csomag ajánlatok: Pszakúdia, Psakoudia és környéke hotel, szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási iroda szállás csomag/napi árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, foglalható szálloda lista, luxus lakosztálytól az Airbnb stílus kiadó privát szobán át az olcsó hostel ágyig minden. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive ajánlatok. Gyakran kis csoportok, nagy baráti társaságok részére ugyanez az online hotelkereső kínál szobákat jó feltételekkel.

Kedvelt, keresett olcsóbb szálláshely a Pavloudis Apartments ITT, a standard és superior apartmank 2-3 főre 2013-tól foglalhatóak online egyénileg.
Pavloudis

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló kép:
Pszakúdia légifotó - tengerpartja

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Szaloniki, Nikíti, Pefkohóri, Néosz Marmarász, Hanióti, Vurvurú, Kalithéa Halkidikísz, Políhrono, Áfitosz, Kriopijí, Néa Potídea, Uranúpoli, Metamórfoszi, Jerakiní, Kalívia Poligíru, Jerakiní, Polígirosz, Vatopédi és Ájiosz Mámasz.

Repülőtér távolsága a központtól autóval kb. 72 km, SKG – Thessaloniki Airport Makedonia, EO Aerodromiou Thessalonikis, 52 perces út. Autóbérlés természetesen lehetséges előre, online akciós internetes áron érdemes autót bérelni. Autóbérlés árkereső profi telefonos ügyfél-szolgálattal: www.rentalcars.com/en/airport/gr/skg/ a gyors kereső ITT.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Budapest és Pszakúdia távolsága kb. 1091 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 11 és fél óra részben autópályákon haladva. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva 15 óra vagy hosszabb (1115 km).

Miért jó ide foglalni? Útleírás ízelítő, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek.
Angolul Psakoudia (Psakoúdia), görögül Ψακούδια. Aprócska görög tengerparti falu, amire nyugodtan mondhatjuk, hogy fejlődik, épül és szépül, mert olyan szegény emberek nyaralóhelye volt évtizedekig, akik közben meggazdagodtak, vagy nyugdíjba vonultak, és most nosztalgikus érzésekkel tele tovább lendítik itt a fejlődés kerekét. Bizony sok-sok görög településnek a térségben a bevételek 70-80%-a a turizmusnak köszönhető, amire pluszban jönnek rá az állami és EU-s támogatások, illetve a mezőgazdasági tevékenységek eredményei. Harminc év alatt sokat lehet fejlődni, ezt láthattuk már sok helyen, de egy ugyanúgy egy romhalmazzá vált olimpiai falu története is tanulságos. Semmi nem garantált itt sem a jövőre nézve, de jó látni a pozitív jeleket ezekben az években. 299 fős állandó lakossága volt 2011-ben, azóta nőtt valószínűleg, és még van növekedési tér a környezetében. Wikipedia adatok és útikalauz részletek angolul: en.wikipedia.org/wiki/Psakoudia.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.