Pörtschach szállások, szép és kényelmes hotel szobák

Pörtschach

Igazán népszerű tóparti pihenő és nyaralóhely, ismert település a közeli Ausztriában a Wörthi-tó partján. Pörtschach am Wörther See 12.6 km²-es teljes területén 2019-re 2810 főre nőtt az állandó lakosság. Errefelé, itt érdemes az interneten szállást keresni és foglalni gyorsan. A piros linkeken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját és a korábbi vendégek friss értékeléseit. Kedvezményes internetes árak, díjmentes foglalás, azonnali visszaigazolás a szállás minden elérhetőségével / tudnivalókkal.

Pörtschach szálláshelyek díjtalan keresése és online foglalása: Pörtschachi hotelek, panziók és olcsó szállások részletek és keresés itt – szállodák a városban és a környékén, szomszédban. 1-2-3-4-5 csillagos szálloda, olcsó és luxus vendéglátás minden szinten.

Vendégházak (Privatzimmer, Ferienwohnung, Gasthof), magánszállás-apartmanok és szállodák minden igényre. Központibb, belvárosi, wellness, csenfes zöldövezeti és üzleti elegáns szállás lehetőség. A 3 és 4 csillagos szálloda kategóriát keresik itt a legtöbben, ezen kívül az olcsó vendégházak kedveltek. Az olcsó kategória szószólója például a Joainig Hotel, egy-egy kemping, üdülő vagy diákszálló (kollégium, hostel stílus). Csoportoknak jó előre kell foglalni ilyen helyre.

A város ismertebb hotelei, népszerűbb pörtschachi szállások név szerint a jó vendég fórum vélemények alapján:Lake’s – my lake hotel & spa, Striedingers Lust And Laune ****, Werzers Hotel Resort ****, Das Landhaus Hauptmann (családias luxus), Seehotel Dr Jilly elit érzés szállodában, Landhaus Strussnighof (a béke egy szigete) vagy az öt csillagos kastélyszálló a Hotel Schloss Seefels. A 3 csillagos Hotel Ambassador visszajáró magyar vendégekkel régóta büszkélkedhet, szép tiszta szálloda, Pörtschachban a szállodák közöl ez az olcsóbb kategóriába tartozik. Étterem a legtöbb hotel része.

Pörtschach

Pörtschach Wörthi-tó

Pörtschach

A hozzá tartozó kistérség teljes területe 558,56 km², stabilan 30 ezer fő körüli állandó lakossággal (2017.)

Közeli városok / Pörtschach környéke szállások száma és távolsága, települések szerint a jobb-fenti oldalsó szálláskereső segít gyorsan: Maria Wörth 2.6 km 6 Moosburg 3.2 km 7, Techelsberg am Worthersee 4.1 km 2, Reifnitz 4.2 km 4, Schiefling am See 5.2 km 5, Krumpendorf 5.4 km 8, Keutschach am See 5.8 km 2, Velden am Wörthersee 8.0 km 50, Sankt Egyden 9.2 km 2, Feldkirchen in Kärnten 9.6 km 3, Köstenberg 10.0 km 3 és Rosegg 10.5 km 4.

A szállásfoglalást segíti térkép, leírás és fotó galéria, a fórumokon a vendégek élménybeszámolóit, véleményét részletesen megismerhetjük német, olasz, angol vagy éppen magyar stb. nyelven egyaránt. Wellness, masszázs, téli és nyári sportok, erdei túrák, parkok, kényelmes szobák és a jó vendéglátás együtt kiemelten kedveltté tette, így hétvégékre teljesen megtelnek a szállodák szinte egész évben.

Érdekesnek vagy hasznosnak találta az oldalunk? Kérjük, hogy mentse el a kedvencek közé, és mikor döntött, elkezdi a foglalását, akkor innen indítsa azt!

Budapest és Pörtschach távolsága 526 km az online útvonaltervező ajánlásával, a jó utaknak köszönhetően egyre több magyar vendég számára vonzó, aki szereti az osztrák vendéglátást. Repülő vagy busz nélkül utazunk a legtöbben errefelé Magyarországról. A lelkes és türelmes csoportok kerékpártúrát szerveznek ide. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva kb. 7 óra 12 perc (470 km).

Repülőtér távolságok a központtól: Klagenfurt (KLU) 13.8 km Ljubljana Jože Pučnik Airport (LJU) 51.3 km – Szlovénia.

Látható a videón sok sportesemény, fesztivál, romantikus naplemente, fürdés, hajózás vagy éppen napozás is. Kis kastélyok, múzeumok, mini állatkertek vagy különleges kirándulások stb.

A helyi utazási irodák ajánlatai, kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok vagy vendéglátó családok közvetítése nyelvet tanulóknak terén hasznos lehet.

Időjárása, aktuális hőmérséklet és előrejelzések, szél és csapadék értékek, napfelkelte és naplemente ideje, páratartalom: www.wetter.at/wetter/oesterreich/kaernten/poertschach-am-woerther-see.

Látnivalók, nevezetességei és programok, a nagyobb helyi templomokon kívül több szép magán épületet megcsodálhatunk itt. Egy kis útikalauz ízelítő: www.poertschach.gv.at/tourismus.html. Plusz látványosságai: www.lustaufpoertschach.com/urlaub-an-einem-der-schoensten-plaetze-von-oesterreich/erforschen-sie-burgen-schloesser-parks-und-hoehlen/.

A környék zoomolható térképe, útvonalak keresése, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Nézz körül néhány perc alatt az ajánlatok között: Pörtschach szállás ajánlatok, teljes lista kereshetően ITT, minden szállásadó!. Garantáltan kedvező egyéni árak kikeresés, jellemzően jóval a közvetlen portai (lista) árak alatt, így nincs trükközés, kedvezmények vannak mindig, és nyelvtudás sem szükséges a foglaláshoz. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez az oldal. Szép fotók, képek, térkép, élménybeszámoló leírások segítenek a döntésben, a szállásfoglalásban. A szép luxus lakosztálytól az Airbnb stílus kiadó privát szobán át az olcsó hostel ágyig minden. Gyakran nagy baráti társaságok, csoportok részére ugyanez az online hotelkereső kínál szobákat jó feltételekkel az egész világból, nem kizárólag Európából.

Utazási témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást fórum szerűen vélemények, tapasztalatok útján!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.