Reifnitz szállás: panzió, apartman és hotel

Reifnitz (am Wörthersee) a Wörthi-tónál apró, kisebb, mégis jelentős település. Turisztikai jelentősége komoly, meglephet végigszámlálva a szálláshelyek összes befogadóképességét.

Reifnitz népszerű szálláshelyek magyarul, minden ár egy helyre kigyűjtése az internetről: Reifnitz a tóparton, hotel és olcsó szállás ajánlatok ITT – . Panziók, vendégházak, apartmanok és szállodák minden igényre. Wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, rendezvényre.

Gyors árlekérdezés és foglalás díjmentesen magyarul egyénileg és kis csoportok részére: Reifnitz szállás, szálloda és lakosztály/apartman ajánlatokkal ITT – új design hotel, panzió és konyhás apartman is.

Az Alpok hegyláncai között töltött vakáció, pihenés a tóparton sok-sok magyar vendéget vonz. Kikapcsolódás, természetjárás és sport, itt beindul a fantázia a nászúton kívül is.

Időjárása és meteorológiai alap adatok, hőmérséklet előrejelzések.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Videó, szép fotók, képek és légi-fotó és mesés panoráma a hegyekből szintén elérhető a weboldalakon.

Látnivalók, nevezetességei: www.reifnitz.at – hivatalos oldal turisztikai információkkal, szállásadók listája és elérhetőségei, látnivalói részletesen. Kemping, kiadó olcsó szoba (Privatzimmer) reggelivel vagy anélkül. Igazi apartman hotel vagy apartman ház lehetőség is van. A gyerek árak barátságosak, a felnőtt ár pedig az átlagos árak alatt van.

Szállások listája: Appartements Perdacher, Buchenheim, aenea designhotel ***** (5 csillagos szállodai lakosztályok). Rossmann hotel és étterem: www.hotel-rosmann.at, egy-egy kiadó szobát ezeken kívül is fel tudunk kutatni jó német tudással, pl.: Gästehaus Gretl, Haus Agnes, Pension Hainzl, See-Haus Gaby, Pension Relly, Pension Safronhof, Spitzer, Gabriele, Seepension Seenixe, Haus Claudia, Gästehaus Weiss – Reifnitz/Sekirn, Pension Sonnengrund, Pension Waldesruh vagy a Pension Sonnenhof.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.