Eurorest, Planeteo tények és átverés: szállás éjszakák ingyen

Planeteo – VIGYÁZAT! Egyéb veszély vagy nyeremény?

Túlhaladta őket az idő, mégis csűrik, csavarják. Átverés is meg nem is. Nézzük meg kinek éri meg. Ki és miért vár még mindig csodát/kedvező vagy valós megoldást/spórolást tőlük?

2020-ban még rá is erősítettek, nem megálltak a koronavírus által romjai alatt vegetáló turizmus láttán. Néhány idézet és módszer az etikátlan leveleikből:
– a Voucher érvényességi ideje akár 12 hónap;
– a Voucherrel Európa különböző tájaira, több mint 500 szállodába utazhat el; – amennyiben mégsem tud elutazni, adja oda a Vouchert más személynek.
Szívélyes üdvözlettel, Onetree Megintejúvoltak Szolgálati osztály

A helyesírási hiba egy dolog, de a rablás/élösködés egy másik. Node ilyen totálisan fake (hamis) nevet adnak maguknak már a feladónál is mint ‘Meginterjúvolt Kapcsolati Osztály‘ a email címről.

2019-ben geoplusresearch.com címről jött a SPAM elektronikus levelük, jellemzően megnézem minden tizediket, mert érdekel a téma, és ismerem a kedvező részét a távoli múltból.
A voucher feljogosít 2 személyt 3-5 ‘díjmentes’ éjszaka eltöltésére a felmérés támogatójához, az Eurorest szövetséghez tartozó, Európa 15 országában található 500 szálloda egyikében. A Voucher a kiállítás napjától számítva 6 hónapig érvényes. Ez után az időszak után már nem váltható be.“. Korábban 1-2 hétre jogosított fel a kupon.

Mi szükséges a sikerhez, hogy elkerüljük a kellemetlen ‘át lettem verve’ érzést?

Először is kivárni, amikor 6 hónapon belül biztosan tudunk utazni. Utána lefoglalni a szállást (írott visszaigazolással), utána megvenni a voucher-t. Ha ez működik, akkor még mindig lemondhatjuk az utat, ha közbejön valami, és csak a kupon árát veszítjük el, ha még nincs meg a repülőjegyünk. A repülőjegyet érdemes 40-70 nappal indulás előtt megvenni, korábban csak akkor, ha jó az ajánlat, és biztosan nem gondoljuk meg magunkat.

Kezdjük a jó oldalával. Nekünk megérte itt, most kifejezetten utószezonban éri meg, október első két hetében:
www.eurorest.net/hotel,818.html, a Luna Park Hotel ITT egyszerű 3 *** csillagos szálloda, de a recepciós érkezéskor azonnal átrakott minket az akkor 4 csillagos (jobb minőségű, Luna Club Hotel & Spa) másik épület szárnyba, sőt mázlink volt, végül extra nagy teraszos legfelső emeleti szobát kaptunk. Ezek a szállodák teljesen összefüggenek (közös étterem/reggeliző helyiség), nem bonyolítják a dolgukat, a nagyobb szobákat Superior kategóriaként külön értékesítik (illetve van családi szoba, ‘family room’, egyágyas szobánál felárat kell fizetni). A Luna Club Hotel & Spa 4* Superior ITT – 555 euró 1 hétre 2 főre félpanzióval.


Konkrét példát nézve, online foglalva 7 éjre félpanzióval (reggeli+vacsora) 2 főre € 492.80 eurót kellene fizetni 3 csillagosban. Az Eurorest segítségével kifizetünk € 240 eurót 5 éjre, és 2 éjre hosszabbítunk a recepción, vagy átsétálunk egy szomszédos hotelbe (mi ezt tettük), ahol éppen volt szabad szoba, ezt közben elintéztük két strandolás között, így végül 7 éjre 350 euróból ki lehet jönni (340 euró + 10 euró a voucher-re). A megspórolt pénzből pedig kijön a repülőjegy. Ugye-ugye? Így egyből jól hangzik. Előszezonban is igaz ár szempontjából ugyanez a ‘megéri’, de akkor még kifejezetten hideg (sportos) a tenger.

A voucherért fizetendő kibocsátási és kézbesítési díj összege 3500 Ft (2019-ben). Ez valamivel több mint 10 euró, két főnek 5 éj esetén megérheti. A cég a TLG Travel Group LLC.

Mióta van Airbnb és a minden lehetőség a Booking.com-on keresés ITT óriási kedvezményekkel bombáz, azóta röviden nincs értelme velük foglalkozni. A felesleges marketing erőlködés, pénzkavarás kategóriájába sorolhatjuk őket.

Hasonló mint a nyugdíjasoknak tervezett termékbemutatós átverés hosszú éveken át a rendszerváltás után. Idegtépő veszélyforrás, Eurorest, Omnigeo, Planeteo.org, vagy planeteo.eu, onetreeresearch.com, ezekre az oldalakra 2012-es ill 2009-es bejegyzésű domain-ek, hivatkozva kaphatunk 2016-ban érdekes emaileket (Marketing vagy szimplán SPAM). 2015-ben zöld-leveleket küldtek (finom értékesítési emaileket öko, újrahasznosítási kérdőívvel), természetesen ugyanaz a rendszer (ügyes szállás marketing közvetítő, pénz-vámpír, élősködő iroda), mint az Eurorest (a későbbi eurorest-hotels.com). A korábbi hotel és apartman szállás közvetítőnek álcázott rendszer még él és virul, fel kell frissíteni, mert sokaknak unalmas, és nem tud valódi kedvezményt, vagy elég rugalmas szállásfoglalás szolgáltatást nyújtani, új csomagolásban próbálnak eladni hírlevél listákba bekerülő áldozat jelöltjeiknek.

Ha nyaralás, akkor itt nálunk érdemes olvasgatni, és egyénileg foglalni. A garantáltan jó árak mellett a korábbi vendégek véleményei, a friss élménybeszámolók segítik az elhelyezkedés térkép mellett a döltésünk. Az egyre agresszívabb (amerikai, rabló, zsebtolvaj stílusú SPAM) levelekről leiratkozni külön művészet.

Korábban, kevés külföldi tapasztalattal rendeltem tőlük próbaképpen, és elmondható, hogy pénzt nem veszítettem, hiszen 4 csillagos szállodai szolgáltatást kaptam 3 csillagos áron közel a Costa Brava Spanyolország tengerpartjaihoz (Malgrat de Mar). Most újra vártam a levelük, a kis voucher-t, amit nem tudtam értelmesen felhasználni 2015-ben (Szlovénia, Ausztria területén).

Bizonyos helyeken személyesen, másutt direktben jó feltételekkel lehet foglalni (lásd. cikkeinkben vagy a jobb felső keresővel), nekem személy szerint is az a törekvésem, hogy legyen emberi kapcsolat, ha egy apró szálláshelyre megyek, a nagyoknál ez szinte lehetetlen (100-300-500-… szobás házak, hotelek, nagy üdülő szállodák esetén).

Amennyiben nem tervezünk be a következő 6-12 hónapra 2-3 hosszabb vagy rövidebb kiruccanást az érintett európai térségekben (külföldi vagy belföldi), akkor természetesen felesleges időt és pénzt áldozni ilyen akciós kuponokra.

Az Index.hu cikke 2018-ban újra megírta: “El ne higgye!, hogy ingyenes”. Nyilván nem ingyenes, amiért fizetni kell (vagy a szállás-ért, vagy az étkezésekért, reggeli+vacsora vagy kedvezményesen mindkettőért), itt egy marketing költség van, amit ők egy extra jutalékkal egészítenek ki, ahol sikeresek, ahová sok vendéget tudnak közvetíteni. Panaszkezelés, igazi ügyfélszolgálat nincs, és ilyen pici kárt nekünk sem éri meg visszakövetelni. A becsapott emberek néha tombolnak, panaszkodnak, visszakérik a pénzt, fórumokon írogatnak, feljelentést tenni nem tudnak, mert több akadályba ütköznek.

Planeteo Információs Iroda Hamarosan kap egy postai küldeményt az Euroresttől.
A küldemény tartalma:

1. A voucher (szállodakupon) legfeljebb 3 napra szóló ingyenes éjszakára jogosít
fel 2 főt, 6 hónapig érvényes – 2 db. (ebben 1 grátisz).
2. A hotelcsekkek (Hotelkupon) kitöltési és felhasználási feltételei az Eurorest hotelekben.

Mielőtt kapcsolatba lépne az Ön által kiválasztott hotellel, feltétlenül olvassa el az Eurorest hotelcsekkek felhasználásának szabályait, amit a Szabályzatban talál.

A szálláshelyek arra számítanak, hogy Ön ugyanannyira tisztában van a hotelcsekkek felhasználásának szabályaival, mint ők.

Figyelem! A csekk kézhezvétele után el kell olvasnia, hogyan tud belépni a Hotelkatalógusba, és milyen szabályok vonatkoznak a hotelcsekkek felhasználására.

Kellemes pihenést kívánunk az Eurorest hotelcsekkel!

Igazi elérhetőségük nincs, 2020-ban ez szerepelt a levélben:
Az Ön személyes adatainak kezelője az
Universo Sp. z o.o., Adószáma: 8971749495, Cégbejegyzési szám: 0000326782,
ul. Olszewskiego 8a/2, 51-643 Wrocław, Lengyelország.

Az Eurorest személyzete
planeteo.iroda@eurorestsupport.com

Személyes véleményem, hogy jó cég ez, apró marketing, promóciós trükkjeik kívül esnek az átverés véres halmazán, elég kicsi annak az esélye, hogy mellettünk kétszer annyit vagy fele annyit fizető vendégek fognak tömegesen lakni egy időben. A kis csalás minket bosszanthat, de inkább élvezzüki ki az utazást, és higgyünk abban, hogy valamivel ezt kompenzálja az élet a pihenésünk alatt! 🙂

Első Email:
TÉGED VÁLASZTOTTUNK KI a szponzorált vizsgálatban való részvételre.
Az energia újrahasznosításról való véleményed megosztásáért
Speciális Csomaggal jutalmaz meg a vizsgálat szponzora.*

* A meglepetés átvétele végett feltétlenül ki kell töltened a kérdőívet. Az energiatermelés nem csak hatalmas költségekkel jár, de jelen van iparban és és az otthonunkban. Ez egy fontos téma a környezetvédelem és az energia újrahasznosítás szempontjából. Mindenkit érint, ezért is kérjük, hogy oszd meg velünk a véleményed.

Tudjuk, hogy az időd értékes. Ezért a kérdőív online kitöltése csak három percet vesz igénybe, a részvételért speciális csomagot kapsz a felmérés szponzorától. A vizsgálatban való részvételed nagyon fontos számunkra.

A kérdőív az olyan résztvevők energia újrahasznosításról alkotott véleményének megismerésére irányul, mint amilyen Te is vagy. A felmérést az Európai Unió lakosai között végezzük. Az összegyűjtött információk a végső beszámoló részét képezik.

Az Európai Unió, a kormányzati szervek és a vállalatok hatalmas összegeket fordítanak a környezetvédelmi vizsgálatokra és kampányokra. Ez az összeg tényleg arra van fordítva, amit az Európai Unió lakosai szükségesnek látnak? Fontos a környezetvédelem vagy inkább a gazdasági válság leküzdése és fejlesztések?

Segíts nekünk a kérdések megválaszolásában és vedd át a speciális meglepetést.

Fontos információ
Az elsők között vehetsz részt a felmérésben, ezért a szponzor számodra DUPLA csomagot biztosít. Cserébe azt kérjük, hogy töltsd ki a kérdőívet és küldd el a meghívót az ismerőseidnek, hogy ők is részt vehessenek a felmérésben

RÉSZT VESZEK A FELMÉRÉSBEN

Planeteo Csoport

Európa lakosainak véleménye az energia újrahasznosításról
Szponzorált Felmérés
Érdemes igyekezni

A DUPLA csomag, melyet a szponzor biztosít az alábbi időpontig érvényes: 2015. márc. 9. Rövid idő alatt legalább 10000 véleményt tervezünk összegyűjteni.
A felmérés egész Európát érinti. Minden vélemény számít. Töltsd ki a kérdőívet:

Ezt az eDM hírlevelet azért kaptad, mert regisztrálva vagy…

2016. április 18.-i levelükből egy részlet, eurorest-net-nél nem lassítanak, nem fékezi meg őket senki ezek szerint. Egy gépelési hibát javítottam benne, a stílusok a saját:
‘Valódi pihenés
A sokéves vizsgálatok azt mutatják, hogy a legideálisabb időszak a pihenésre és feltöltődésre a tavasz. Egyre több a stressz a mindennapjainkban, nő a ledolgozott órák száma és a szervezetünk egyre könnyebben legyengül. Mindez elegendő ok arra, hogy egy kis pihenést beiktassunk a hétköznapokba. Legjobb, ha a szabadság legalább egy hetes, de akár háromnapos pihenés is sokat jelenthet.

Az Önöknek kijelölt szelvény, ami pihenésre jogosít fel, felhasználható egy hosszabb, 10 napos üdülésre vagy két külön, egyenként ötnapos üdülésre a kiválasztott hotelek egyikében, Európa teljes területén.’

‘A Turisták Egyéni Aktiviziációs Új kezdeményezésének keretében kapnak Önök jogosultságot a kiválasztott hotelben való elszállásolásra, nem mindennapi körülmények között. Önök egy speciális kör tagjai, melyben csak azok a hűséges ügyfelek a tagok, akik már felhasználták a hotelcsekket, Önöknek kivételes lehetőségük adódik arra hogy átvegyenek egy speciális promóciós csomagot, mely kikapcsolódásra jogosít fel még az akció megkezdése előtt.

Az Önök szelvénye ki lett bővítve, valamint jogosultságot biztosít Önöknek és további egy kísérőszemélynek arra, hogy két alkalommal hotelben legyenek elszállásolva, egyenként 5 napig. mindezt szállásdíj megfizetése nélkül.

10 thoughts on “Eurorest, Planeteo tények és átverés: szállás éjszakák ingyen

 1. Egyénileg utazó Szerző

  Az Eurorest csekk továbbra is félrevezető. Jogi úton persze amerikai céget ne fenyegessünk, ahogy németet se, ők a erősebbek egyelőre. Ez nem személyes vélemény, több hasonló mentalitású (jóhiszemű, bizakodó, optimista) ismerősöm is megerősítette. Nincsen ingyen ebéd, és ingyen szállás sincs, hiszen az ebéd és reggeli (vagy reggeli és vacsora), egy meleg főétkezés fizetendő van napota. Az ár jellemzően 26-30 euró/fő/éj ártól indul, és erre még rájön az idegenforgalmi adó. Ilyen áron közvetlenül is tudunk foglalni sok helyen, ami utána járást igényel, de megéri a nyelvtanulás és a kiszemelt terep felmérése miatt is.
  A csekk szoros lejárati határideje miatt azoknak ajánlható, akik például egy nagyobb európai körúton vannak egyénileg, és ilyen módon is meg akarnak ismerni egy vendéglátót.

 2. Varga János

  A cég ajánlata több, mint félrevezető. Egy tudományos alapossággal összeállított kérdőív kitöltésének jutalmául ajánlják fel a csábítónak tűnő üdülési lehetőséget, ami az esetükben az étkezések árában a szállás költsége is benne foglaltatik, plusz még a járulékos költség is. Miután kissé megkésve rájöttem a csalásra, így elálltam ettől az üzlettől. Az iroda munkatársa hitegetett, hogy ha sértetlenül visszaküldöm a küldeményüket, akkor megkapom a befizetett összeget. Ez eddig még nem történt meg. Tehát ezekről nem tudok jót mondani, mivel az ajánlatuknál lényegesen olcsóbban is megoldható az üdülés. Balek voltam, mit tagadjam.

 3. Gábor Szerző

  Nekem van egy ilyen feleslegessé vált eurorest kupon, 2015.08.08.-ig felhasználható, 3 éjszaka. Ingyenesen átvehető Budapesten, pl. most a hétvégén.

 4. Vándor kámfor Szerző

  Nagyon fura levelet küldtem megint (email), valójában nem fejlődnek, pedig csinálhatnák etikusan, emberségesen is ugyanezt, az ár két-háromezer forint egy utazási irodában is tűrhető jutalék (munkadíj) egy jó tippért:

  Az Omnigeo Vélemények Részlegének nevében meghívjuk az Európaiak Turisztikai Preferenciáinak Nemzetközi Felmérésébe.

  Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy kijelöltünk Önnek egy helyet az egyedi felmérésben, mely 10 európai országra vonatkozik, ugyanis Ön a kezdeményezéseink állandó résztvevői közé tartozik.

  Nagyon fontos nekünk az Ön véleménye, ezért meghívjuk a rövid kérdőív kitöltésére, mely a szabadsággal kapcsolatos utazásokra vonatkozik. Ez egy teljesen anonim kérdőív és kitöltése mindössze 5 percet vesz igénybe. A felmérés eredményei azokon a projekteken lesznek felhasználva, melyek a turisztikát és azzal kapcsolatos szolgáltatások körét hivatott fejleszteni.

  Fontos információ:
  Amennyiben 5 napon belül kitölti a kérdőívet, esélyt kap arra ,hogy Garantáltan kapjon egy Speciális Csomagot, melynek tartalma:

  2 Voucher
  14 napos pihenésre (7+7 nap)
  Két főre,
  egy európai hotelben vagy panzióban
  Voucher száma: OMNI-4046098
  Voucher érvényessége 6 hónap a kiállítástól számítva.

  Miért érdemes felhasználni a Speciális Csomagot?

  A csomag odaítélésére csak évente egyszer kerül sor és felhasználására 6 hónapon át van lehetőség.
  A csomagban található voucherek össze is kapcsolhatók, de egyenként is fel lehet használni. A speciális voucher biztosít egy hosszabb, 14 napra szóló utazást vagy két külön, hét napra szóló utazást.
  A voucherek nem névreszólók, ezért el is ajándékozhatók ill. együtt is el lehet tölteni egy felejthetetlen vakációt.
  Köszönjük a részvételét a felmérésben.
  Üdvözlettel,
  Omnigeo Vélemények Részlege

  Tudjon meg többet a felmérésről >>

  A voucher elkészítéséért és az elküldéséért a megadott címre, kibocsátási díjat (3500 Ft) kell fizetni. A voucherrel történő üdülés egyedüli és teljes költsége az az ellátási díj, amit a szálláshelyre érkezéskor kell fizetni.

 5. Igazmondó Szerző

  Megint más néven írtak. Mivel elfoglalt voltam, így az előzőleg megrendelt kuponokat se tudtam felhasználni.

  ‘Tájékoztatunk, hogy közeleg a VII Összeurópai Álomnyaralás Akció 2015 fináléja.. Azok közé a kisorsoltak közé tartozol, akik megkapják a lenti emlékeztetőt. Csak 3 nap maradt az átvételre. Egy 2 személyes csomag lett Neked kijelölve, amely 7 és 14 napos tartózkodásra jogosít fel a kiválasztott hotelekben. ‘

  Eurorest, Ecoliferesearch.net, stb. Ami a nagy gond, hogy egyáltalán nem találtam megfelelő ajánlatot a környező országokban, Szlovákia, Ausztria, Szlovénia vagy Horvátország. Egy volt nem teljesen ördögtől való helyen Szlovéniában, de ők nem válaszoltak a foglalás emailre, rugalmas volt a dátumom, és még úgy se volt reakció.

  A hazugság ipar megy tovább, ez nem reklám. Nettó félrevezetés, mivel 100 %-ban meg kell fizetni az árat. Hogy ők milyen jutalékot (reklám, marketing díj) tudnak kialkudni a szálláshelyeken, az az ő dolguk. Jó, tisztességes az alap ötlet, és mégis szart kevernek bele, jogilag szét lehetne őket szedni (büntetni, kitiltani) a magyar viszonyok között is.


  Exkluzív csomagok 21 napos pihenésre
  Élj a lehetőséggel!
  Éppen most kerültél azok közé, akiket elsők között hívunk meg a több, mint 1000 promóciós csomag átvételére, mely 21 éjszaka eltöltésére jogosít fel a kiválasztott hotelekben 2 személyt. Mindössze évente egyszer oszt ki a programunk Limitált Mennyiségű Csomagot, ami 3 hetes pihenésre jogosít fel a kiválasztott szállásdíj megfizetése nélkül a kiválasztott hotelben.

 6. Eurorest átverés 2. Szerző

  Az élet úgy hozta, hogy nem használtam fel a viszonylag gyorsan lejáró ‘lehetőséget’. Szlovéniába írtam egy panziónak, aki nem válaszolt, így a két éjszakár kiruccanás vagy nyaralás meghosszabítás nem sikerülhetett.

  Erre most újra próbálkoznak egy kesze-kusza, tényleg zűrzavaros reklám levéllel:

  ecoliferesearch.net a feladó, és fellengző a kezdő szöveg: Szezon utáni Turisztikai Promóció Őszi akciója.

  ‘Ajánlat az ingyenes szállásra vonatkozóan’, ami nettó hazugság, hiszen ők is jutalékért (marketing díjért) reklámoznak szálláshelyeket, de az extra csavar miatt átverés, főleg akkor, ha nincs válasz és ügyfélszolgálat szállás illetve közvetítő oldalról.

  Lássuk:
  Kifejezetten Neked
  2 csekk 3 napos pihenésre
  szállásdíj megfizetése nélkül
  luxushotelben vagy panzióban.
  Értesítés: salsag@gmail.com részére
  Emlékeztetünk, hogy tart a szezon utáni turisztikai promóció őszi akciója. A programunk résztvevőjeként, csak évente egyszer adódik lehetőség arra, hogy átvehesd a kibővített csomagunk egyikét, melyek mennyisége limitált.
  Za 5 nap múlva lejár a csomagod jóváhagyásának határideje, mely 2 csekkből áll, ezek mindegyike 3 éjszakára szól. A csomag feljogosít arra, hogy 2 általad kiválasztott helyen, a közel 1000 akcióban résztvevő európai szálláshely egyikében el legyél szállásolva. A csomagnak köszönhetően egy egy kísérő személy társaságában kapcsolódhatsz ki, mindezt szállásdíj megfizetése nélkül.
  E célból aktiváltuk a kódod, mely annak a csomagnak jóváhagyására szolgál, amit kijelöltünk neked. Jelentkezz be a felületre a lenti kóddal és töltsd ki az átvételre vonatkozó adatlapot.
  A kódod:
  A kód mindössze 5 napig érvényes és automatikusan betöltődik a bejelentkezéskor.

  Hogyan használható fel a csomag?
  Kattints és vedd át a csomagodat, ezután töltsd ki az átvételi adatlapot és add meg a postacímet, melyre elküldhetjük a csomagot. A csomag átvétele után vedd fel a kapcsolatot az általad kiválasztott szálláshellyel, mely a hotelkatalógusban is szerepel és foglald le a szállásodat. A foglaláskor értesítsd a recepcióst, hogy hotelcsekkel rendelkezel,hogy ne kelljen az éjszakákért fizetned.

  A pihenési csekk két főre szól és hotelben való elszállásolásra jogosít fel szállásdíj megfizetése nélkül, a szabályzatban meghatározott feltételek szerint.

  A fogyasztóvédelem miért nem tiltja ki őket Magyarországról, vagy bünteti meg őket valami tényleg nagy összegre?

 7. Utazás fórum Szerző

  Egyik ‘reklám’ spam a másik után. Mai emailjükből részletek:

  Kérjük, hogy rövid időn belül hagyja jóvá a Prémium Csomag korlátozott mennyisége miatt.
  Kérjük, hogy erősítse meg a jóváhagyást a következő időpontig: 20-12-2015.
  Ellenkező esetben a csomagot másnak továbbítjuk.
  >> Hagyja jóvá most << GRATULÁLÓ LEVÉL Turisztikai Promóciós Program XII-2015 Tisztelt Hölgyem!/ Tisztelt Uram ! Önök lettek kijelölve a speciális Prémium Csomag átvételére. A csomag pihenésre jogosít fel hotelekben szállásdíj térítése nélkül. A csomagnak köszönhetően 8 éjszakát kapnak 2 főre GRÁTISZKÉNT.

 8. Vigyázat! Átverés Szerző

  Mai üzenet, email tőlük:

  ‘Kedves Felhasználónk!

  A Téli Aktivációs Program keretében 09-02-2016 napon elkezdtük 09-02-2016 elkezdtük a limitált mennyiségű Kibővített Pihenési Csomagok kiosztását, melyek ingyenes éjszakákra jogosítanak fel.’

  Aztán jön a nettó hazugság. Az egyet fizet, kettőt kap sok termék és szolgáltatás esetén jó, ez itt most fogyasztóvédelmi bejelentésre ingerlő szintű melléduma:
  ‘A csomagod 2 hotelcsekkből áll, melyek egyenként 7-7 napos pihenésre jogosítanak fel. Az egyik 7 napra szóló csekket teljesen KÖLTSÉG NÉLKÜL kapod meg’

 9. Utazás, nyaralás 2016 Szerző

  Vigyázat! Tovább folytatják az átverős nyaralás 2016, hotel szállás kupon értékesítést SPAM emailekkel. Sok kicsi sokra megy alapon rövidítenek meg ‘olcsó’ és értéktelen ajánlataikkal:

  RENDSZERÜZENET: sZZ@XX.com RÉSZÉRE
  a: FFFFFF/2016 SZÁMÚ FOGLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓAN
  STATUS: REZERVÁCIÓ LEJÁRT
  Kedves Felhasználó!

  Azért kapod ezt az értesítést, mert az elmúlt 10 nap során az e-mail címedre: sZZ@XX.com egyéni meghívó lett kiküldve, mely feljogosít a 14 napra, hotelbe szóló pihenési csomagá átvételére.

  A jóváhagyás elmaradása miatt a Téli Aktivizációs Pihenési csomagban való részvételed a következő időpontig 22-02-2016, a foglalás elvesztette érvényességét.

  A foglalás megújítása végett kérjük,hogy használd a lenti kódot. A lenti kód mindössze 5 napig érvényes.
  ….
  Az utolsó csomagok egyikének átvétele lehetséges a lenti kód felhasználásával.

 10. Bózsóné Kovács Éva

  Nyaralás 2019.
  Toszkána egy szép részén Montecatini Terme-n töltöttünk el férjemmel 5 napot /4 éjszaka/ voucher csekk igénybevételével. Férjem először lelevelezte a szállodával, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy létezik- e a voucher lehetősége a szállodában. Szuper volt, szerintem nem átverés, a félpanziós ellátásért és ingyenes szállásért kb. 60 e. Ft-ot nyertünk, amely elég volt a benzin költségére. Újból megismételnénk, szerintünk megéri, csak oda kell figyelni a lehetőségekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.