Neuschwanstein szállás keresés, út a híres kastély látnivaló

Neuschwanstein

Kastélya az igazán híres top európai látnivalók közül kiemelkedik, ki tudott emelkedni a hegy és környéke adottságai miatt egyaránt. A fényképezés és a videó felvételek készítése nem engedélyezett a kastélyon belül, mégis ez Németország legtöbbet fényképezett épülete, egyike az ország leglátogatottabb turista-célpontjainak. Céges (teljesítményserkentő) utak, konferenciák és incentive (incentív) utak gyakran érintik.

Szálláshelyek, a szép szállodák, apartmanok és panziók magyarul: A kastély, a kirándulóhely és környéke hotel ajánlatai ITT – jó és szép lehetőségek a szállások között vendég véleményekkel és képekkel.

A híres kastély képe

A híres kastély

Neuschwanstein és környéke szállás listák: Fussen szállás ajánlati, hotel, vendégház, a teljes árlisták kereshetően ITT.

Népszerű neuschwansteini panzió, szálloda, vendégház/apartman szállás (kiadó szoba, konyhás privát lakás) név szerint:
– Hotel Schlosskrone (4 **** csillagos), Appartement-Hotel Seespitz, Dreimäderlhaus, Pension Carina és például a Landhotel Huberhof. Száznál is több vélemény, fórum hozzászólás olvasható, a korábbi vendégek értékelései hasznosak a szállásfoglalási döntésünkkor.

Wiki a leglátogatottabb nevezetességről: hu.wikipedia.org/wiki/Neuschwanstein – Schloß/Schloss Neuschwanstein, magyarul Új Hattyúkő kastély.

Budapest és Neuschwanstein távolsága 754 km az online útvonal tervezővel. Ez nagyobb részt autópályát jelent, Ausztriában fizetős, Németországban díjmentes (ingyenes) az autópálya használat. Az utazási idő kb. 8 óra, nagy forgalomban vagy rossz időben is alig több ennél, mivel jók az utak minősége ebben az irányban.

Látnivalók, nevezetességei, kulturális események, programok németül.

A környék zoomolható térképe, útvonalak keresése, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Képek, fotók, meggyőző, mint egy jó élménybeszámoló, télen-nyáron egyaránt szép:

Adatok, további leírás a kastélyról és környékén lévő helyekről magyarul: hu.wikipedia.org/wiki/Neuschwanstein. Időjárása és előrejelzések: www.wetter.com/deutschland/schwangau/neuschwanstein/DE0009661007.html. A télen a nagy hideget kicsit kompenzálja a szép havas táj látványa.

Itt is nézz körül a szállások ajánlatai között a piros linkre kattintva konkrét dátumokra! Neuschwanstein, Schwangau szállás ajánlati, szállodák, vendégház az összes ajánlata kereshetően itt. Az akciós árak meggyőzőek, a leírások mellett térkép, fotók, távolságok és vendég értékelések segítenek a választásban. A szép luxus lakosztálytól az Airbnb stílus kiadó privát szobán át az olcsó hostel ágyig minden. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive napi és csomag internetes ajánlatok az egész világból. Gyakran nagy baráti társaságok, csoportok részére ugyanez az online hotelkereső kínál szobákat jó feltételekkel.

– Itt nézzen körül a szállások ajánlatai között! Hohenschwangau szállás ajánlati, hotel, vendégház, a teljes árlisták kereshetően ITT. Minden ‘Zimmer’, ‘Appartement’, ‘Gasthof’, ‘Hostel’, ‘Jugendherberge’, diák és turista szállás egy helyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.