Neuschwanstein szállás, a híres kastély látnivaló

Neuschwanstein

Kastélya az igazán híres top európai látnivalók közül kiemelkedik, ki tudott emelkedni a hegy és környéke adottságai miatt egyaránt. A fényképezés és a videó felvételek készítése nem engedélyezett a kastélyon belül, mégis ez Németország legtöbbet fényképezett épülete, egyike az ország leglátogatottabb turista-célpontjainak. Céges (teljesítményserkentő) utak, konferenciák és incentive (incentív) utak gyakran érintik.

Szálláshelyek, a szép szállodák, apartmanok és panziók magyarul: A kastély, a kirándulóhely és környéke hotel ajánlatai ITT – jó és szép lehetőségek a szállások között vendég véleményekkel és képekkel.

Itt is nézz körül a szállások ajánlatai között a piros linkre kattintva konkrét dátumokra! Neuschwanstein, Schwangau szállás ajánlati, szállodák, vendégház az összes ajánlata kereshetően ITT. Az akciós árak meggyőzőek, a leírások mellett térkép, fotók, távolságok és vendég értékelések segítenek a választásban.

– Itt nézzen körül a szállások ajánlatai között! Hohenschwangau szállás ajánlati, hotel, vendégház, a teljes árlisták kereshetően ITT. Minden ‘Zimmer’, ‘Appartement’, ‘Gasthof’, ‘Hostel’, ‘Jugendherberge’, diák és turista szállás egy helyen.

A híres kastély képe

A híres kastély

Neuschwanstein környéke: Fussen szállás ajánlati, hotel, vendégház, a teljes árlisták kereshetően ITT.

Népszerű neuschwansteini panzió, szálloda, vendégház/apartman szállás (kiadó szoba, konyhás privát lakás) név szerint:
– Hotel Schlosskrone (4 **** csillagos), Appartement-Hotel Seespitz, Dreimäderlhaus, Pension Carina és például a Landhotel Huberhof. Száznál is több vélemény, fórum hozzászólás olvasható, a korábbi vendégek értékelései hasznosak a szállásfoglalási döntésünkkor.

Wiki a leglátogatottabb nevezetességről: hu.wikipedia.org/wiki/Neuschwanstein – Schloß/Schloss Neuschwanstein, magyarul Új Hattyúkő kastély.

Budapest és Neuschwanstein távolsága 754 km az online útvonal tervezővel. Ez nagyobb részt autópályát jelent, Ausztriában fizetős, Németországban díjmentes (ingyenes) az autópálya használat. Az utazási idő kb. 8 óra, nagy forgalomban vagy rossz időben is alig több ennél, mivel jók az utak minősége ebben az irányban.

Látnivalók, nevezetességei, kulturális események, programok németül.

Zoomolható műholdkép, a település és környéke térképe sok információval:

Képek, fotók, meggyőző, mint egy jó élménybeszámoló, télen-nyáron egyaránt szép:

Adatok, további leírás a kastélyról és környékén lévő helyekről magyarul: hu.wikipedia.org/wiki/Neuschwanstein. Időjárása és előrejelzések: www.wetter.com/deutschland/schwangau/neuschwanstein/DE0009661007.html. A télen a nagy hideget kicsit kompenzálja a szép havas táj látványa.

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Visszajelzés
avatar
wpDiscuz