Myrties nyaralás szálláshelyek utazás ajánló

Myrties – Mirtiész Görögország

Ez az elragadó kis tengerparti falu Μυρτιές Kalymnos (Kálimnosz) szigetének nyugati partján található, a fővárostól, Pothiától északnyugatra. Nevét az itt található mirtuszfáknak köszönheti, melyek a falut szépítik. A mirtuszt görögül myrties-nek nevezik. Görögország ezen nyugodt szigete is elragadó, főszezonon kivül nagyon békésen pihenhetünk itt. Nektek mi a véleményetek a helyről?

Néhány szállás Mirtiész-ből, Kalymnos szigetéről Online szállás árak Kalymnos, . Hasonlítsa össze az utazási irodák ajánlatával! Egyéni igényeihez foglaljon itt a piros linken keresztül! Blue Lagoon, Hotel Tigaki’s Star, három, négy vagy öt csillagos színvonal. Élmény, feltöltődés egy álom üdülésen 3-4-5 csillagos szálloda kategóriákban, tiszta szobák, lakosztályok és apartmanok (konyhás felszerelt lakások).

Mirtiész - Myrties - Kalymnos

Myrties - Kalymnos

A település mögött impozáns szikla emelkedik, mely a bájos házakkal és szűk sikátorokkal egyetemben páratlan atmoszférát kölcsönöz a tájnak. A szálláslehetőségeken túl, kávézókat, tavernákat és egy bájos strandot is találunk Myrtiesben.

Utóbbi mindössze 8 kilométerre, északnyugatra fekszik Pothiától, az elragadó falvacskával, Myrtiesszel szemben. Jobb oldala finom kavicsos strand, bal oldala pedig Myrties kicsiny kikötőjét képezi, ahol kellemes sétákat tehetünk. A kilátás a strandról fenséges. Ha kedvünk tartja, kis halászhajóval akár a szomszédos szigetecskére, Telendosra átugorhatunk.

Massouri és Myrties üdülői a nyugodt kikapcsolódásra vágyók igényeihez illeszkednek. A homokos és kavicsos partok ideális helyek a lustálkodásra, este a környezői kisebb városokban lehet sétálni. Kocsmát és éttermet is könnyű találni, ahol az élet csak több órával éjfél után ér véget nyáron.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Kálimnosz, Maszúri, Pánormosz Kalímnu, Pandéli, Emboriósz, Lakí, Télendosz, Kamári, Szkaliá, Xirókambosz, Arginónda és Vromólithosz.

Zoomolható térkép, GoogleMaps műholdas képek:

Repülőterek távolsága Kálimnoszközpontjától légvonalban: Kálimnosz repülőtér (JKL) 3,0 km, Lérosz községi repülőtér (LRS) 24,5 km, Kos – Kosz Hippokratész repülőtér (KGS) 26,3 km, Asztipálea nemzeti repülőtér (JTY) 67,4 km, Bodrum-Imsik Airport (BXN) 67,4 km és Milas-Bodrum repülőtér (BJV) 71,5 km – Törökország.

Apartman vagy hotel szálláshelyek a szigeten? Hajó vagy repülő? Irány a görögökhöz, kinek-kinek az ízlése és pénztárcája szerint.

Videó a képek helyett: www.youtube.com/watch?v=ihZwG2IoSa0.

Apartmanokról: hwww.greeka.com/dodecanese/kalymnos/hotels/kalymnos-myrties-all.htm,
www.holidaywatchdog.com/2319-Holiday-Myrties_Apartments-Reviews.html. A hotelek picit drágábbak, mindenki más miatt keres kiadó felszerelt lakást (apartman) vagy reggelis, félpanziós vagy all-inclusive ellátást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük