Mouans-Sartoux szálláshelyek, utazás

Mouans Sartoux-nak sikerült megmaradni, szellemében és külsejében is régi vágású falunak. Apró utcákkal, eredeti meleg színekkel -sötét rózsaszín, sárga és levendula kék, szökőkutakkal és árnyas terekkel várja látogatóit. Legközelebb lévő városok Cannes és Grasse, alig 10 km-re találhatóak.

A következő piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul. Garantáltan jó egyéni árak a felsorolt szállások esetén: Mouans-Sartoux szállások árakkal leírással ITT – szálloda, kemping és apartman ajánlatok is. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat.

Népszerűek: Hotel de la Paix (a város központjában alig 10 km-re Cannes-tól), Ibis Cannes Mouans Sartoux (szálloda Cannes és Grasse városok között, a Sophia Business Park és a Marineland vidámpark közelében), Le Domaine De L’albatros (három csillagos. közeli golfpálya és kedvező árú szobák), Logis Le Relais Gourmand ( Provence-i stílusú farmházakból átalakított modern szálloda ciprusfákkal körülvéve) és Hôtel Louisiane (két csillagos szállodában mediterrán konyha és jó áron bérelhető szobák). Vélemények és élmények a leírások és képek mellett. Fórum szerűen dátumokkal jó tájékoztatást kapunk.

Leírások, látnivalók és nevezetességeik – események, program ajánló vagy képek is a helyről. Mouans-Sartoux látnivalói, nevezetességei: www.provenceweb.fr/e/alpmarit/mouans/mouans.htm. Lehetőségek, fotók, szórakozás és éttermek ajánlója.

A kínálatban, városok / szállások száma és távolsága a környéken – az oldalsó szálláskereső segít gyorsan: Valbonne 3.3 km 8, Pégomas 3.3 km 1, Mougins 3.3 km 10, Auribeau-sur-Siagne 4.4 km 1, Châteauneuf 5.7 km 1, Opio 5.7 km 1, Le Cannet 6.1 km 5, Sophia Antipolis 6.6 km 1, Grasse 6.9 km 7, Cannes 8.1 km 127, Le Rouret 8.4 km 1 és Mandelieu La Napoule 8.5 km.

Filléres akciók, last minute utazás akciók is az ajánlott szálláshely foglalási oldalakon. Mouans-Sartoux hotelek, szállások ITT. Szoba, olcsó magánszállás, apartman, kis szálloda, vendégház és diákszállás is ITT kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok az egész világból.

Mouans Sartoux térképBudapest és Mouans-Sartoux távolsága kb. 1300 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. 12 óra. Busszal is utazhatunk a közelbe Magyarországról, az ilyen út jellemzően nagyon hosszú, ha menetrend szerinti járatokat választunk átszállással.

További útvonalak keresésére jó a Viamichelin, vagy térképek és autós, buszos utazások a GoogleMaps-on műholdképpel is tervezhetőek.

Repülőtér távolságok a központtól: Nizza – Côte d’Azur (NCE) 20.8 km, Monaco Heliport (MCM) 38.5 km és Hyères (TLN) 87.8 km 18.

Mouans-Sartoux-i utazási témában szóljon Ön is hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.