Modlnica szálláshelyek: hotel, panzió és látnivalók

Modlnica egy lengyel falu, amely Malopolska tartományban található. Lakossága alig 1200-1300 fő, kistérségi központ Krakkó árnyékában, a nagy város repülőteréhez közel találjuk egy mezőgazdaságilag nagyon aktív térségben.

Szálloda last minute és előfoglalás, szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt: Modlnica szállások minden ajánlata ITT. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szállodák, egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten így kereshető. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul, illetve korábbi vendégek élménybeszámolói, értékelései: Modlnica szállások, hotel vagy apartman árak leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping és apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az utazás élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű szállások, kedvelt hotelek Modlnicaban:

3 csillagos***:
– ParkHotel Economic (kert, étterem, bár, szobaszerviz, nemdohányzó szobák, ingyenes Wi-Fi és parkoló)
– Margerita (kert, fitneszközpont, étterem, bár, 24 órás recepció, családi szobák, ingyenes Wi-Fi és parkoló)

Egyéb kategória:
– Domek Gościnny w Tomaszowicach (nappali, konyha, terasz, mosógép, ingyenes Wi-Fi és parkoló)

Modlnica

A teljes Modlnica szállás kínálat óriási, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát nem kell előre foglalni kivéve a legtelítettebb főszezoni hétvégéket.

Domek Goscinny w Tomaszowicach - Szoba

Modlnica környékén szállások, közeli települések online foglalás lehetőséggel: Modlniczka 3, Korzkiew 1, Rząska 1, Szczyglice 1, Balice 3, Węgrzce 1, Bolen 1, Czajowice 2, Kochanów 1, Michałowice 2, Krakkó 715 és Morawica 1.

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Krakkó-Balice nemzetközi repülőtér (KRK) 8.5 km, Katowice (Pyrzowice) nemzetközi repülőtér (KTW) 67.8 km.

Modlnica térkép GoogleMaps műholdkép

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Modlnica részletesen: www.modlnica.pl.

Budapest és Modlnica távolsága kb. 643 km autóval. Az utazási idő kb. 6 óra és 22 perc. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére.

Szálloda, jó szállás vélemények, utazás, kirándulási témában szólj hozzá! Kérdezzük és segítsük egymást, hogy könnyebben szervezzük az utakat!

Képek, kedvcsináló fotók:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.