Melbourne szállások, hotel és útleírás blog

Melbourne

Megragadó városa sok magyar és magyar származású ember lakhelye lett hosszabb távon, vagy ma is az békében. Mondhatjuk, hogy egy új városról van szó. Sydney és Canberra után az egyik legismertebb és legdinamikusabban fejlődő város volt a közelmúltban.

A helyi, gyakran személyes kapcsolatokkal rendelkező utazási irodák és közvetítők tudják a jó árakat adni egyéni vendégek részére: Melbourne hotel szoba árak, szállások ITT. Szép helyek, olcsó magánszállás, apartmanok (kiadó lakás, villa-házak vagy olcsó turista ágyak hosszútávra), kis szálloda, B&B reggelivel, vendégház és diákszállás együtt ITT kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós, all-inclusive csomag ajánlatok.

Utazásunk tervezésekor könnyű a szállodákat áttekinteni az interneten, gyors, kevéssé időigényes, mint régen, pedig a kínálat óriási. Szálláshelyeket jó áron és foglalási díj nélkül tudunk online foglalni az alábbi piros linkről elindulva.

Egyéni (vagy kis csoportos) szobafoglalást pár perc alatt elvégezhetünk a következő linken át: Hotelek keresése, összehasonlítása elhelyezkedés és népszerűség szerint ITT. – Belvárosi, wellness és családi panzió vagy apartman szálloda foglalható így. Minden szálláshely kategória képviselteti magát a hostel (diákszálló) kategóriától a mesébe illő öt csillagos szállodákig. Manapság egy ilyen rendszerből nem szabad kimaradni egyetlen szállásadónak sem. Név szerint megemlítve néhányat a jobbak közül: Medina Executive Flinders Street, Sofitel Melbourne On Collins, Hotel Urban St Kilda, The Prince, Hilton Melbourne Airport (repülőtér), Alto Hotel On Bourke, Punthill South Yarra – Punt Road, Seasons Heritage Melbourne, Causeway 353 Hotel, Mantra On The Park és Punthill Essendon Grand. Ez jócskán más mint Budapest, nemhiába a Föld túloldalán járunk.

Írj véleményt, kérdéseket, tapasztalatokat alább! Segítsük egymás melbournei eligazodását fórum szerűen!

exkluzív apartman hotel szoba szállás

Ebben az ausztráliai városban csoportok esetén van értelme utazási irodához fordulni (nagykereskedelmi kedvezményért), és akkor a legjobb magyar specialistát vagy egy helyi vagy kínai tour operátort megkeresni. Ön olcsóbban jön ki az internetes foglalással, mivel a foglalási díjat mellett magas jutalékot sem kell fizetnie.

apartman, kiadó lakás - stílusos színek

Az egyedi (helyi ausztrál) angol kiejtésre figyeljünk oda, ahogy a magyar beszéd (tájszólás) tud ízes és kellemes lenni, úgy itt tapasztalhatunk igazi kis hangos finomságokat.

Kerületek: CBD 73, South Yarra 18, St Kilda 18, North Melbourne 17, East Melbourne 15, Carlton 13, Southbank 13, Docklands 10, South Melbourne 7, Albert Park 5, Prahran 5, Tullamarine 5, Kew 4, Preston 4, West Melbourne 3 és Brighton 2.

Szálláshelyek megtekintése az alábbiakban, a környéken, Melbourne közelében: Richmond 3.4 km 1, Brunswick 5.6 km 1, Hawthorn 6.1 km 2, Footscray 6.2 km 1, Williamstown 7.5 km 2, Essendon 8.1 km 3, Braybrook 10.5 km 1, Fawkner 11.1 km 1, Carnegie 11.3 km 1, Brighton 11.5 km 4, Mont Albert 12.1 km 1 és Burwood 13.9 km 1.

Melbourne repülőtere, repülőtér a közelben, távolsága a központtól légvonalban: Tullamarine (MEL) 19.3 km és Avalon Airport (AVV) 49.7 km. Repülőjegy árakat ide tudunk keresni egész évben. Jó előre foglalva komoly kedvezményekre számíthatunk.

Magyar leírás folytatása: Itt munka után jó időben sokan leugranak a partokhoz, kikötőkhőz kicsit pihenni, jókedvűen lazulni, vagy csak elugranak egy kávéra, italra. Az alkoholt itt sem kímélik, erősen pusztítják. Ami jó, hogy itt pozitívak az emberek, és a viszonylag magas árak ellenére tudnak jókedvűek és segítőkészek lenni.

Angol, hivatalos turisztikai információs portál: www.visitmelbourne.com. Aktuális események, hírek, kiállítások és rendezvények, konferenciák, zene, sport vagy tánc, minden, ami megmozgatja a testet vagy a szívet. Étterem és szálloda ajánló egyaránt. Utazási lehetőségek, hajóval, busszal vagy repülővel.

Időjárási adatok és előrejelzések, forróság a tenger partján:  www.weather.com.au/vic/melbourne.

A szél, páratartalom és hőmérséklet adatokon túl webkamerák mutatják: portofmelbourne.com/shipping/webcams/smc_cam2.asp.

Zoomolható műholdkép és térkép sok információval, jól láthatóak a tengerpartok és a környező városok:

Szállodákban gazdag kínálat, ajánlatok, luxus és olcsó szállás kategóriában gyors internetes kereséssel. Látnivalók, repülőjegy, utazás infó és időjárás a blog fórumban.

Szólj hozzá!

1 Comment : "Melbourne szállások, hotel és útleírás blog"

Visszajelzés
avatar
Pajti
Vendég

Tűvé teszem az internetet egy komolyabb körutazásmiatt, ami érinti Ausztráliát is.

Tipp?!

Köszi.

wpDiscuz