Mediaş – Medgyes szálláshely, kirándulás Erdélyben

Medias, Medgyes központ, belváros

A Medgyesen Nagyszebentől 46 km-re található, van itt modern hotel wellnessfürdő központtal, fűtött, fedett medencével . A Hotel Traube *** szintén egy jó az ismert szállások között.

Sírjunk? Ne :)! A közelben sok jó ajánlat várja a kirándulókat. Utazásunk előtt érdemes az interneten szállást keresni és foglalni, például 17 euro/kétágyas szoba/éj (igen 2 főre összesen). A piros linkeken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul és a korábbi vendégek értékeléseit, azonnali díjmentes visszaigazolást a szállásadó minden elérhetőségével, és csak ott kell fizetni érkezés után.

Szálláshelyek leírása magyarul, fotók és vendég értékelések fórum együtt: Mediaş – Medgyes hotel, szállás ajánlatai ITT. 2, 3 és 4 csillagos jó szálloda, pozitív vendég vélemények. A jó olykor olcsó, ezt itt főszezonban megtapasztalhattuk nagy vendégszeretettel együtt.

Kiváló szállások, szállodák például: Hanul Greweln (étterem és szobák) 4****, Motel LG 2 **, Hotel BinderBubi Medias 4**** (wellness, spa), Hotel Traube és a Fabini Apartments (kiadó apartman egységek történelmi épületben).

A kínálatban, városok (további települések központja) / szállások távolsága: Bazna (Bázna) 6.3 km 2, Biertan 13.4 km 1, Sighişoara (Segesvár) 35.1 km 20, Acăţari 41.4 km 1, Sibiu 43.6 km 36, Corunca 44.0 km 1, Marosvásárhely 45.8 km 20, Şelimbăr 46.0 km 1, Sîngeorgiu de Mureş 48.5 km 1, Mohu 49.1 km 1, Avrig 50.2 km 3, és Cîrţişoara 51.8 km 3. Panzió, apartman (magánszállás) és szálloda minden igényre a közelben. Olcsó, wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, rendezvényre.

Utazás és szállás, hotel fotók:

További települések távolsága A GoogleMaps vagy a Viamichelin útvonal tervezővel gyorsan kikereshető. Autópályákon és azokat elkerülve készíthetünk tervet.

Repülőterek távolsága a központtól (centrum, belváros): Târgu Mureş (TGM) 33.8 km, Sibiu (SBZ) 46.4 km (Nagyszeben) és Someşeni (CLJ) 85.7 km (Cluj-Napoca – Kolozsvár).

Jártál Mediaş-ban – Medgyesen? Milyen volt?

Budapest és Mediaş/Medgyes távolsága kb. 521-574 km autóval. Az utazási idő kb. 7 óra körülbelül. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére. A környék zoomolható térképe, műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

A látnivalók térképen: www.welcometoromania.ro/Medias/Medias_Harta_Obiective_e.htm. Képek, leírások és útikalauz. Nevezetességek interaktívan. Román és magyar nyelvű weboldal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.