Malakoff szálláshelyek Párizs belvárosának peremén

A főváros szélén hotel, panzió és kis apartman (kiadó lakások) várnak ránk. Párizs külvárosiasabb részének is hívhatjuk Malakoff-ot. A Malakoff-torta is finom lehet, de Párizs vonzereje bizonyítottan nagyobb.

Malakoff szállások olcsótól a luxus szállodákig minden szabad szoba árajánlata rendezve: Malakoff szállások összes ajánlatai összegyűjtve ITT: online. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan a legjobb árak, jellemzően jóval a közvetlen (portai lista) árak alatt, kedvezmények. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Kutakodj néhány dátumra bátran és figyelmesen!

A szálláshelyek árai, szabad szobái magyarul: Malakoff hotel szállás ajánlatai ITT – a közelben akciós áron olcsó, wellness, diák- és üzleti elegáns szállások csoportnak, rendezvényre is a belvárosi kör szélén vagy a központban. Azonnali online foglalás visszaigazolással díjmentesen.

Városok, városrészek távolsága: Vanves 1.1 km 5, Montrouge 1.2 km 5, Issy-les-Moulineaux 2.4 km 4, Arcueil 3.1 km 2, Clamart 3.1 km 6, Fontenay-aux-Roses 3.9 km 1, Bourg-la-Reine 3.9 km 1, Sceaux 3.9 km 1, Boulogne-Billancourt 4.1 km 15, Le Plessis-Robinson 4.4 km 1, Cachan 4.4 km 3 és Le Kremlin-Bicêtre 4.9 km 2.

Térképen:

Repülőterek távolsága a központtól: Párizs – Orly nemzetközi (ORY) 11.1 km Párizs – Charles De Gaulle nemzetközi (CDG) 28.5 km és Beauvais Tille repülőtér (BVA) 72.3 km.

Malakoff-Párizs

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű malakoffi szállások, kiemelten kedvelt szállodák Malakoffban:

A Séjours & Affaires Paris-Malakoff egy kedves rezidencia, a másik két csillagos a Hotel De La Place, a nagyon jó pedig csak 2 csillagos szálloda a Hôtel Patio Brancion is ingyenes wifi-t kínál, a Best Western Parc Des Expositions *** 3 csillagos és már design téren is átlagon felüli minőség, a házuk a Malakoff – Rue Etienne Dolet metró megálló mellett található: www.bestwestern-parc-des-expos.com. Légkondicionált szobák, kiváló szolgáltatás egész évben. A Parc Even ** csendes zöldövezeti részen kínál szobákat, ágyakat Wifi-vel a házban.

A látnivalók távolsága a GoogleMaps-on gyorsan kiszámítható gyalogosan vagy autóval (tömegközlekedéssel) is.

Szép fotók, képek, térkép és leírás is segít a döntésben, az utazás és a szálláshelyek keresésében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük