Lucija, Szlovénia nyaralás szállás a határszélen

Lucija

Lucija kikötő

4.4 km²-es teljes területén 2018-ra 6057 főre nőtt az állandó lakossága, jó elhelyezkedésének sokat köszönhet. A híres és szép Piran közelében a turizmus bevételeiből is tud részesülni. Kikötőjét sokat kedvelik, Szlovénia zsúfolt kikötőinek egyike itt található, kis és nagy vitorlások, luxus jachtok egyaránt felsorakoznak.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Lucija szállások, ajánlatok lista ITT. A város és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, kemping-üdülő, panzió, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni.

Az Apartments Rosemary 4-5 fős két hálószobás egységei nagyon keresettek, szerencsével egyiket le tudjuk foglalni előre a saját egyéni dátumainkra egy hétre.

kerékpárbérlés, tengerpart és kemping szálláshely

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben egyre nagyobb számban az interneten.

Üres strandVárosok, települések (kisebb és nagyobb falvak) a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Portorož, Piran, Izola, Koper, Sečovlje, Strunjan, Letališče Porforož, Fjesa, Krkavče, Koštabona, Šmarje és Babiči.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:
Üdülőhely szállás és sport

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Portorož repülőtér (POW) 2,4 km, Trieszt repülőtér (TRS) 38,1 km, Pólai (Pula) repülőtér (PUY) 70,8 km és Fiumei repülőtér (RJK) 80,5 km – Rijeka-Fiume.

Budapest és Lucija távolsága kb. 581 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 5 óra 37 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 4 óra (272 km) alatt elérhető.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Fő látványossága a leírások szerint a Forma viva (élő forma), ez egy szabadtéri szobormúzeum. A kemping közelében van a dombon. Ez még a jugoszláviai időkből maradt itt, sok művész járt itt, és a leírások megmutatják, hogy honnan származnak a szobrok alapanyagai. Wikipedia útikalauz: en.wikipedia.org/wiki/Lucija,_Piran.utca

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük