Lucca szállás ajánló útikalauz

Lucca

Lucca kicsivel északabbra telis-tele van lenyűgöző látnivalókkal, közülük nem éppen utolsó a városfal, amelyet fasorral szegélyezett bástyasétánnyá alakítottak a 19. században. Olaszország Toszkána régiójának északnyugati részén találjuk, körzeti székhely és érseki székváros, kulturális és oktatási központ körülbelül 89 ezer fős (2015) állandó lakossággal.

A következő piros linken keresztül megkapod a foglalható szálláshely ajánlatok listáját magyarul, a korábbi vendégek élménybeszámolóit, értékeléseit: Lucca szállodák, hotel, apartman és panzió vendégház árak leírással ITT. Közeli, üdülő kemping és kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa ajánlatok. Kis csoportok részére ez a hotelkereső mutatja a legjobban a szabad szobákat.

Ezen a linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul. Kedvező egyéni árak a felsorolt szállások esetén: Lucca szállások: hotel és apartman napi akciós árak leírással ITT – szálloda, kemping és apartman ajánlatok. Kis csoportok részére az online hotelkereső kínálja a szabad szobákat egész Olaszországban.

Népszerű szállások Luccában, kiemelt hotelek a vendég vélemények alapján:

– Albergo Celide **** (címe: Viale G. Giusti, 25), kerékpárkölcsönzés, barátságos személyzet
– Hotel Ilaria & Residenza dell’Alba **** luxus, négy csillagos szállodai kényeztetés
– Lucca In Villa Elisa (jó helyen lévő vendégház megfizethető áron)
– Albergo San Martino *** (kedvezményes árak, kényelmes ágyak)
– Hotel Noblesse ***** (az egyetlen öt csillagos ház, két fő részére 149 euró-tól már foglalható szoba reggelivel)

A 2-3-4 csillagos luccai szállodák, panziók és az apartman (kiadó ház, lakás vagy nyaraló villa) kategória online akciós árakkal.

Városok-települések, a környékbeli további szállások távolsága és száma: San Macario In Piano 5.4 km 2, Nozzano Castello 5.6 km 1, Santa Maria del Giudice 6.4 km 1, Capannori 6.7 km 2, Balbano 6.7 km 1, San Giuliano Terme 8.4 km 6, Mastiano 8.6 km 3, Gello Di San Giuliano 8.7 km 1, Massaciuccoli 9.8 km 1, Vecchiano 9.8 km 1, Porcari 10.8 km 1 és Fibbialla 10.9 km 1.

Repülőterek távolsága: Pisa – Galileo Galilei (PSA) 18.2 km és Firenze – Peretola (FLR) 57.9 km.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Látnivaló leírás és Lucca nevezetességei ITT: ide került át a korábbi útikalauz bevezető, és kiegészült részletekkel.

Lucca

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.