Lohme szállás, Németország apartman üdülő és hotel

Lohme

Lohme - tengerpart

A 13,8 km²-es területén az állandó lakosság 1995-ben még 623 fő volt, ami 2016 elejére 460 fő környékére csökkent, így az elöregedő (jelenleg Németországban 40+-os átlag) társadalom problémáiról érdemes beszélgetni. A Nationalpark-Zentrum Königsstuhl, a Jasmund National Park (2011-től az UNESCO Világörökség része) és környéke különleges területnek számít Németországon belül, nem csak Észak-Németországot tekintve.

A legnépszerűbb szállások:
Panorama Hotel Lohme *** ITT (tiszta, jó személyzet, drága és még fejleszthető szálloda, golfpálya 3 km-en belül)
Hof Uhleck am Königsstuhl ITT (2016.-tól foglalható, kedvező árak, 3 fős studio és 5 fős két hálószobás apartman)
Ferienanlage Bullerbü ITT (modern nyaralók, 45 m²-es bungaló-faház 4 főre, 90 m²-es ház 6 főig, 40 m²-es egység 3 főre)

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Lohme szállások ITT. Kiadó egységek külön-külön. Részletes leírások/árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírás mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Sassnitz, Glowe, Sagard, Hagen, Lietzow, Polchow, Neddesitz, Dwasieden, Klein Gelm, Nardevitz, Neu Mukran és Staphel.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Összes ajánlat, napi és csomag ár, szálláshelyek listájával: Lohme hotel, szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható szálloda lista.

Repülőtér távolsága a központtól autóval ~180 km, kb. 2 óra 11 perc: Rostock–Laage Airport (Flughafenstraße 1, 18299 Laage). Flugplatz Rügen, a kis repülőtér autóval 50 km.

Budapest és Lohme távolsága kb. 1200 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 11 óra 45 perc (vagy több) autópályákon haladva. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva 15 és fél óra (1179 km – Szlovákián, Csehországon és Lengyelországon keresztül).

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Romantikus tó, tengerpart és erdő, hivatalos turisztikai portál: www.lohme.de. Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni? Klíma és időjárási adatok, hőmérséklet és csapadék: de.climate-data.org/location/160979/ ill. www.klima.org/deutschland/klima-lohme/.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük