Loch Lomond és a Trossachs National Park

A Loch Lomond édesvízű tó a 2002-ben alapított nemzeti park The Trossachs része.

Méltán népszerű üdülő- és kirándulóhely Skóciában. A Loch Lomond (skót gael nyelven: Loch Laomainn, jelentése: „Lomond-tó”) a Skót-felföld határán található. Nagy-Britannia legnagyobb tava, amely sok szigetet tartalmaz, az Inchmurrint a legnagyobb tavi sziget a brit szigetvilágban.

A meseszép tájak között minden szállás kategória képviselteti a magát, így az öt csillagos luxus szálloda és az olcsó kemping vagy az ingyenes vadkemping egyaránt.

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

A vízszinttől függően harminc-egynéhány szigetet tartalmaz a Lomond-tó, szerencsére az egyedi élővilág megóvására odafigyelnek. A természetbarátok egy találkozóhelyének, felfrissüléshez kiváló nyári üdülőhely.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Loch Lomond és környéke szállások, ajánlatok ITT. A település és közelében, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen.

Összes ár, szálláshelyek listájával: Loch Lomond hotelek, szállások: apartmanok ITT kereshetően – az internetes egyéni és kis csoportos közvetlen és utazási irodai árainak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható lista konkrét dátumokra.

Konkrét, keresett szálláshelyek például:
– Cameron House on Loch Lomond 5***** (132 szobás nagy hírű szálloda, golfpálya, tópart és parkok, kiváló elhelyezkedés és kényelem)
– Lomond Woods Holiday Park (4 és 6 fős faház, üdülő park luxus ház és olcsó turista fedél kategóriákkal)

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Fő városok és falvak, turisztikailag kiemelt települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Balloch, Drymen, Arrochar, Dumbarton, Luss, Rowardennan, Balmaha, Ardlui, Gartocharn, Tarbet és Inversnaid.

Repülőterek: Glasgow repülőtér (GLA) 17,9 km, Glasgow Prestwick repülőtér (PIK) 55,2 km, Edinburgh repülőtér (EDI) 75,7 km és Campbeltown repülőtér (CAL) 93,3 km.

A térség és környéke zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Részletes és friss információk a hivatalos weboldalon: www.lochlomond-trossachs.org/. Éttermek, védett és különleges növények és állatok. Kerékpáros programok, élővilág megfigyelés, szervezett és szabad programlehetőségek. Olcsó üdülés, kempingezés és minden egyéb információ egy helyen.

Cameron House on Loch Lomond étterem

2003-tól törvénybe iktatott jog a vadkempingezés, ennek a szabályait érdemes kitanulni, és még inkább érdemes betartani minden más helyzetben is. A szabályt megszegők 500 fontig (£) terjedő bírságra számíthatnak. Mindenesetre kiváló lehetőség ez nyárra este 7 és reggel 7 között egy-egy feledhetetlen sátras éjszakázásra. Az élővilág és a többi turista megzavarása nélkül, a biztonsági szabályokat betartva biztosan épülünk egy ilyen kaland során. Letölthető fileok az üdüléshez, kempingezéshez: Skóciai szabályok 1.
és kempingezés tudnivalók / szabályai 2. rész ITT.

1 thought on “Loch Lomond és a Trossachs National Park

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.