Lárisa hotelek és apartmanok, szállás tippek

Lárisa (Larissa) magyarul vagy vagy korábban Larissza egy a tengerektől távolabb eső görögországi nagyváros. 124 ezer fő körüli lakosságával a hatodik legnagyobb város Görögországban. A város neve görögül: Λάρισα.

Szállás ajánlatok összegyűjtése gyorsan, hotelfoglalás egyénileg: Lárisa szállások, hotelek minden ajánlata ITT. Hotel, olcsó magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében is egyszerűen tudunk keresni.

Budapest és Lárisa (Larissza) távolsága 1115 km. Több mint 700 km már jó minőségű autópálya, így az utazás autóval és busszal is egy kényelmes út. A korábbi 16-20 órás utazási idő helyett 12-13 óra alatt megérkezhetünk ide Magyarországról.

örnyékén szállások, közeli települések online foglalás lehetőséggel: Velíka, Kókino Neró, Sztómio, Ajókambosz, Paleí Póri, Ajá, Karíca, Ambelákia, Rapszáni, Elaszóna, Fárszala és Áno Polidéndri.

Néa Aghíalosz repülőtér (VOL) 56,3 km – Volos.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját, korábbi vendégektől értékelés fórum: Lárisa szállások, hotel és apartman árak leírással ITT – közeli, kertvárosi üdülő kemping, panzió és apartman (kiadó ház, lakás és nyaraló villa) ajánló. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az utazás élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálloda, szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag.

Utazás, szállás, hotel fotó, kép ízelítő:

Látnivalók, nevezetességei, kulturális események, programok: www.visitgreece.gr/en/main_cities/larissa – Utazás tippek.

Időjárása és előrejelzések érthetően angolul: news.bbc.co.uk/weather/forecast/2526.

A város és környéke zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.