Korcula szállások, jó szállodák és apartmanok ajánló

Korčula-sziget

Horvátországban, nagy nemzetközi hírnévre tett szert, ami a tengerpartok hosszát és a többi szigetet tekintve figyelemre méltó eredmény. A kavicsos strandok élvezhetőbb fajtái és a szép tájak együtt sokakat vonzanak ide a szigetre. A névadó híres kisváros, a fő települése állandó lakossága háromezer fő alá csökkent, nyáron a turistákkal, a vendégekkel együtt a jóval többen vannak itt, és az egész sziget élete felpezsdül. Ma reklámokban tűnt fel a neve újra, és meglepődtem az alacsony nyaralás, last minute üdülés árakon. A hátizsákos turistáktól kezdve a fényűző luxus villákig itt mindent megtalálunk.

Ma már több mint ezer szálláshely ajánlata versenyez értünk, és nyitnak új szálláshelyek minden évben, ami által az utolsó pillanatban is tudunk foglalni, és olykor kedvező áron, még a főszezon derekán is.

Korcula szálláshelyek magyarul, nyaralás napi és csomag ajánlatok: Korčula hotelek és apartmanok ajánlatai ITT. Magyar leírás, vendég vélemények, elhelyezkedés térkép, képek és az árak mellett. Kattints egyik piros linkre, és keress egy konkrét dátumra! A vendég értékeléseket, fórum hozzászólásokat itt láthatod a korábbi vendégektől. Szállodák, panzió, reggelis, önellátó, félpanziós, olcsó és luxus ajánlatok hosszú sora.

Népszerű korculai szálláshelyek:
Apartments MT Residence ITT (szép 50 m²-es apartman jó helyen, közel a tengerparthoz, 4 főre, tiszta, kényelmes, kellemes vendéglátók, olcsó)
Dragan’s Den Hostel ITT (filléres, olcsó turista szálló, 15 m²-es privát kétágyas szoba, illetve 10 ágyas hálótermi elhelyezés)
– Priscapac apartmanok (a környező csodálatos tájat a magyar vendégek sok helyen megemlítik), a Villa Telenta és a Villa Sokol egy kedves mini szálloda, panzió-vendégház. Nagyobb 58 szobás szálloda a Hotel Korkyra****, itt már az étterem és saját kinti medence alap szolgáltatás.
– Apartment Prigradica 193c (3-4-5 főre kedvező árú felszerelt kiadó privát apartman, 54 m²-es egység)
– Az egyik legdrágább luxus privát üdülő-ház a térségben a Villa Primo ***** ITT, 180 m²-es épület saját medencével, három hálószoba + nappali, 6 főre kényelmes, de pótágyazható, gyerekeknek is van hely, modern épület és berendezés, kilátás a tengerre.

Nézz körül mindössze percek alatt! Kutakodjon néhány dátumra az ajánlatok között! Korcula, Horvátország – minden szállás ajánlatai ITT összegyűjtve, napi akciók. Garantáltan kedvező árak az interneten.

Külön említésre méltó az egyik legnagyobb hotel a Borik *** ITT – Lumbarda kis falujának központjában találjuk, csupán néhány lépésnyire a fő utcától és a tengerparttól, kilátással a tengerre, lumbardai kikötő és a Pelješac félszigetre.

Egyéb szálláshelyek még a Lenni Korcula apartmanjai, Dragan’s Den Hostel, Feral Hotel **** vagy a Grgic Korcula apartmanok. A teljes szállás lista a magánszállás szobákkal, kemping-üdülő és apartman (kiadó lakás) kínálattal együtt óriási.

Budapest és Korčula távolsága 831 km az online útvonaltervező ajánlásával, ami légvonalban persze sokkal rövidebb út, illetve 749 km csak más útvonalon, több mellékutat és hegyet érintve. Kisbusszal, csoporttal egy nagy luxus busszal vagy autóval több pihenővel kényelmes utazást szervezhetünk ide. Az átlagnál felkapottabb, divatosabb nyaralóhelyen a kapott szolgáltatás átlagon felüli.

Városok, fő települések a területén, szállás ajánlóval turisztikailag kiemelt helyek: Korčula, Lumbarda, Vela Luka, Blato, Zavalatica, Račišće, Prigradica, Prižba, Brna, Smokvica, Žrnovo és Potirna.

Zoomolható térkép – Korcula szigete a GoogleMaps műholdképeken sok hasznos információval:
[geo_mashup_map]

Időjárás és meteorológiai előrejelzés: www.korcula.net/weather/default.htm – részletes adatok visszamenőleg és webkamera. Webkamerák, élő képek: hu.webcams.travel/webcam/1384992866-Weather-Korcula-panorama-Kor%C4%8Dula.

Nevezetességei, látnivaló, adatok és tudnivalók: hu.wikipedia.org/wiki/Kor%C4%8Dula_(sziget).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.