Klis, Klissza látnivalói és üdülés ajánlatok, apartmanok

Klis, Klissza

Mondhatnánk, hogy átlagos, de ez maximum az árakra igaz. Nem kimondottan olcsó vidék ez, mert rengeteg külföldi érkezik ide nyáron júliustól, de 8 főre találtunk meglepően olcsó nyaraló apartmant, ahol egy nagy család jól érezheti magát. A Studio Apartment in Klis ITT, ez egy 100 m²-es kiadó üdülő nagy terasszal, a Novasol turisztikai cég kezeli online, őket jól ismerhetjük Spanyolországból is, egy hét 489 eurós áron, igazán megéri. A nagyon népszerű üdülőhely, Trogir 27 km távolságra található.

Foglalható szállások, nyaralás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Klis, Klissza szállás ajánlatai ITT – árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartmanok, kemping-üdülő, nyaraló-villa, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.


További utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló képeket várunk, szívesen fogadunk.

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Stobreč, Solin, Žrnovnica, Kučine, Dugopolje, Mravince, Vranjic, Korešnica, Kamen, Koprivno, Barutana és Konjsko.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Split repülőtér (SPU) 18,3 km.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Budapest és Klis távolsága kb. 740 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 6 és fél óra fizetős autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős utakon kívül) haladva több mint 11 óra (751 km).

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Klissza képes volt fejlődni, ami nagy szó Horvátországban, mert a téli munkalehetőségek hiánya miatt sok terület elnéptelenedett. Leírások, adatok, történelme magyarul: hu.wikipedia.org/wiki/Klissza. A tájnak és a kultúrának sokat köszönhetnek a helyiek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.