Kiskunhalas kiadó szoba, lakás, panzió és fürdő

Kiskunhalas Bács-Kiskun megyében, a Duna-Tisza közi homokhátság legmagasabb részén fekvő város. Közigazgatási területe 228 km2, 27 ezer fő feletti lakossága miatt érdemes tudni róla, a vidék tanyákkal tarkított, egy ismert természeti különlegessége pedig a homokbuckás táj. A város “Halas” neve onnan ered, hogy egykor mocsarak és tavak övezték a területet. A környék állatvilága is gazdag, sok védett madár és vízi állat található ott. A régi idők gazdagságából kevés látszik, a halakkal teli hálók fénye megfakult, mégis érdemes utána járni a lehetőségeknek napjainkban.

Szállás ajánlatok összegyűjtése másodpercek alatt, szálloda előfoglalás, egyénileg foglalhatóak: Kiskunhalas foglalható szállások, minden online ajánlat ITT. Hotel, olcsó magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza a díjmentes foglalás után.

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű szállások, kedvelt hotelek:

– Csipke Hotel (csendes környék, park, szauna, pezsgőfürdő, légkondicionált, étterem, privát
fürdőszoba hajszárítóval)

Egyéb szállás kategória:
– Weninger Apartmanok (‘Halas’, 1-4 fős lakás kilátással a kertre, Wifi internet van, szép környezet)
– Betti Motel (5 egyszerű vendégszoba 2200 méterre a fürdőtől, magánszállás ingyenes Wifi-vel, parkolóhely)

Utazás képek, kedvcsináló fotók, élménybeszámoló és szállás. Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

A szállás kínálat nagy a térségben, kisebb olcsó panziók, vendégházak és kiadó magánszállás vendégszobák, kempingek sorát előre foglalni a telítettebb főszezoni napokra és hétvégékre érdemes.

Kiskunhalas környékén szállások, közeli települések online foglalás lehetőséggel: Kiskunmajsa 16, Kiskőrös 4, Bugac 4, Jakabszállás 3, Császártöltés 2, Soltvadkert 1, Kecel 1, Tompa 1, Ruzsa 1, Átokháza 1, Petőfiszállás 1 és Bordány.

Ferihegy 2 repülőtér távolságok a központtól nem légvonalban, autóval: 142 km, részben autópályán, ami kb. 1 óra 36 perc.

Budapest központja és Kiskunhalas távolsága kb. ~146 km autóval. Az utazási idő kb. 1 óra és 50 perc. Az online útvonal tervezők sokat segítenek nekünk, pl.: GoogleMaps, Viamichelin a profi útvonalterv készítők az olcsó (ingyenesen használható) vagy a leggyorsabb utak feltérképezésére.

Szálloda, jó szállás vélemények, utazás, kirándulási témában szólj hozzá! Kérdezzük és segítsük egymást, hogy könnyebben szervezzük az utakat!

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat: [geo_mashup_map]

Igazán friss, 2015-ös videó, kultúra, múlt és jelen: youtu.be/hNxOdjNP4FE, az élet értelme, szeretet, elfoglaltságok. Van valami több, rá kellett döbbennünk, vagy egyszer valaki rá fog. Kell cél.

Kiskunhalas részletesen, a hivatalos horvát weboldal, város portál: www.kiskunhalas.hu, éttermek és vendéglátóhelyek, vállalkozások. Civilek, sport, közérdekű hírek, értékek, földrajz, történelem és érdekességek. Csipkemúzeum: muzeum.halasicsipke.hu.

Termálfürdő, elérhető szolgáltatások, nyitvatartás és árak: www.halasthermal.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.