Kehl szállás ajánló: utazás keresés és szervezés tipp

Kehl am Rhein Németország egyik legmelegebb helyeként emlegetett, a Rajna folyó partján fekvő, Baden-Württemberg tartományban található város épp Strasbourggal szemben helyezkedik el. Rajna-parti kisváros Strasbourg szomszédvárosa, ahol nemcsak a pezsgő kulturális élet szerelmesei, de a festői környezetben tett séták kedvelői meglelik számításaikat. A gazdagság, a luxus, a jómód egy szimbóluma méltán lehet. 2020-ra a teljes hozzá tartozó kerület 75,07 km²-es területén az állandó lakossága 36 ezer fő közelébe nőtt, 1970 és 1987 között még csak 28-29 ezer fő volt.

Itt nézzhetsz körül a szállás ajánlatok között: Kehl szállás ajánlatai ITT: hotel, vendégház, a teljes árlisták kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan kedvező napi árak, jellemzően jóval a közvetlen (lista) árak alatt, nincs trükközés, kedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer.

Kehl szálláshely ajánló magyarul: Hotelek, ugrás a népszerű hotelek listájára ITT – gyors kedvezményes foglalás, internetes árakon.

Hotel Royal Lutetia, Cardinal de Rohan, Kammerzell és Beaucour, ezeket a családiasabb, olcsóbb helyeket sokan szeretik (Strasbourgban közvetlenül a szomszédban pár kilométer, ami még gyalogosan bejárható). A Grieshaber’s REBSTOCK és a Hirsch a német oldalon található. Szép fotók, fórum, képek, térkép és leírás segít a döntésben. Kutakodj néhány dátumra bátran és figyelmesen! Kiadó lakások, de normál bérlakásokat hosszútávra itt nem találunk. Maximum két hétre tudunk foglalni például egy diákszállást, olcsó panziót, és közben van időnk a lakások után kutatni, ha ide költözünk (biztos munka és állás miatt). A luxus kategóriába tartoznak, forintra átszámolva árban mindenképpen például a Hotel Calamus 4**** ITT 47 m²-es lakosztálya vagy a 45 m²-es Badische Landoase ++++ ITT privát apartmanja (videó a tulajdonosokkal ITT), node valójában ezek a napi 204 illetve euró közötti éjszakánkénti ára 2 főre már régóta normálnak is nevezhetőek Európában a kiemelt időszakokban.

A szálláshelyek száma kevésnek tűnhet, de itt és a környéken együtt már, környező településekkel együtt bőség van.

Hotelek, szállodák és panziók: Hotelek, ugrás a népszerű hotel oldalra ITT – olcsó és normál árak. Foglalás magyarul ingyenesen minden kategóriában.

Nemzetközi Repülőterek távolsága a központtól (belváros szíve) létvonalban: Strasbourg nemzetközi repülőtér (SXB) 14,6 km és Karlsruhe / Baden-Baden repülőtér (FKB) 29,2 km.

Környékbeli, közeli települések, városok, online és egyénileg foglalható szállás ajánlatokkal: Kork 1, Willstätt 2, Rheinau 5, Appenweier 3, Offenburg 8, Neuried 9, Durbach 6, Ortenberg 1, Achern 1, Scherzheim 1, Oberkirch 11 és Schutterzell 1.

Kehl nevezetességei, tudnivalók, történelmi útikalauz bevezető, látnivalói ITT.

Adatok, útikalauz fotókkal, fontos információk részletesebben német nyelven: de.wikipedia.org/wiki/Kehl. Meglepő módon 2022 márciusában a város hivatalos turisztikai weboldala nem működött, pedig a közelgő nyári turista szezon, a programok, múzeumok és kiállítások miatt érdekes lett volna megnézni. Szerencsére máshol megtalálható volt több koncert, sport esemény, színházi előadás vagy egy fesztivál rövid ismertetője.

A híres Rajna menti kerékpárútról leírások magyarul és fotók: blogger42.com/rajna-menti-kerekparut/. Az igazán nagyot tekerő világutazók is érintik a várost, hiszen Franciaország óceánpartájtól (Saint-Brevin-les-Pins) a Fekete-tengerig (Duna-Delta és végül Konstanca, Constanța) tartó 3653 km-es út itt halad keresztül.

Örüljünk a nyugat-európai minőségnek Kehlben és környékén!

A város Zoomolható térkép, környéke GoogleMaps műholdképpel, StreeView utca fotókkal jól áttekinthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.