Kaprije sziget nyaralás, üdülés és szállás ajánló

Kaprije-sziget

Kaprije Otok Kakan-sziget mellett fekszik, kb 7 km2-es területű település, sűrű bozótos a fő növényzete. A nagy üdülőközpontok, pl. Vodice közelsége is sokat segített a fejlődésében. Kikötője jellemzően csendes. A kevés magánszállása is békés.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Kaprije-sziget szállások, ajánlatok ITT. A város és környéke, hotel, kis szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen. Kiváló a Apartments Miranda közvetlenül a tengerparton, a strandon található apartman. Apartments Ante távolsága 100 méter a tengerparttól, de a terasza jó nagy.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Vodice, Tribunj, Jezera, Jadrija, Zablaće, Zlarin, Žirje, Prvić Šepurine, Prvić Luka, Srima, Muna és Sovlje.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Split repülőtér (SPU) 50,3 km és Zárai repülőtér (ZAD) 53,6 km – Zadar.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Budapest és Kaprije távolsága kb. 713 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 8 óra 15 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 12 és fél óra (740 km).

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni? A környék hajós kirándulásokhoz bőséges kínálattal rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük