Kalandtúrák: ár, típus és kép ízelítőnek

Milyen kalandtúrák, extrém utazások várnak a ránk a ma már káprázatosan színes utazási piacon? Az utazási irodák lelkes dolgozói kitesznek magukért minden évben. Képek a leírások után alul.. Várjuk a Te ötleteid, élményeidet és álmaidat a hozzászólások részben. Mennyibe kerül? Az árak az alig valami és a milliók között mozognak, ilyen világban élünk.

1. Talán az egyik legrégebb óta népszerű program baráti társaságok és céges dolgozók körében is a rafting, a vadvízi evezés. Ezen programra Olaszország, Szlovénia, Szlovákia, Németország és Ausztria egyes vizei is kiválóan alkalmasak a közelben. Távolabb egészen extrém növényzet és tájak között hódolhatunk ennek a sportos kalandnak.

2. Egy extrém utazás a korábbi űrközpontba. Igen erre is megvan a lehetőség: spaceport.travel, több nyelven is olvashatjuk a fontos információkat. Igen, egy űrhajó fellövését kísérhetjük szemmel egészen közelről. Moszkvából indulva, exkluzív szállás elhelyezéssel a top elit egy programját is választhatjuk a „SpacePort Travel Agency” által.

3. Afrika számtalan extrém utazási lehetőséget kínál. Kezdhetjük onnan, hogy egy ismerős hátizsákkal kelt át a legszegényebb országokon, és együtt élt pár napig külvárosi bádog házakban lakó, fiatal, egyetemre járó, nyelveket beszélő helyi fiatal értelmiséggel. Szafari, Dél-Afrikai csodáinak meglátogatása, őserdei és egyéb jótékonysági munka, vízesések, itt egy életre elég lehetőség is összejöhet.

4. Óriás tokhal horgászat („kecsege” les), Az Oregon folyón áprilisban ~ 1495 USD 3 napra luxus körülmények, szakértők között.

5. Lovaglás, horgászat és hegymászás Colorado-ban.

6. Búvárkodás csodás vizeken (oktatással, profi csapattal)

7. Vadász túrák (külön csoport csak nőknek is)

8. Öt napos medve vadászati kalandtúra, már ez is szervezetten megy, az ínyencek nem is sajnálják az 1995 USD-s árat (+utazási költségek) erre a nem mindennapi útra.

9. 6 napos hosszútávú lovastúra hátizsákosan, hegyek és völgyek között, kicsit izzadság szagúan, de annál inkább boldogan. Shoshone és Bridger Teton erdőiben 1500 USD-ért,

10. Egy hét Costa Rica: őserdőkben és csodás partokon: extrém sportok, all-inclusive ellátás (20 étkezés), mountain bike kerékpártúra, rafting, kajak és kenu túra, Snorkeling (felszíni búvárkodás), strondolásos pihenő, és acél kötélpályákon kalandozás.

+1 – 11. Északi sark (jégmezők) világa, kutyaszánok, motoros jégjárók és extrém lékhalászat is a programok között.

Képek, fotó ízelítő:

Külső hivatkozások:
Malajazia: www.langkawi.travel – egy kis malajziai kaland beszámolója itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük