Hvar sziget apartman, hotel szállások keresés online

Hvar az Adria ‘legnaposabb’ szigete. A hvar-szigeti nyaralás Horvátországban a rengeteg új és visszatérő vendéget vonz. Horvátországon jóval túl is ismert, nemzetközi hírnévre tett szert. A strandok élvezhetőbb fajtái és a szép tájak együtt sokakat vonzanak ide a szigetre, a partokra nagy számban.

Hotel és olcsóbb magánszállás szoba vagy kiadó lakás egyaránt gyorsan kikereshető online, azonnal láthatjuk a szabad kapacitások típusait, akciós árait: Szállások Hvar-szigeten képekkel és leírással ITT. A szálláskereső gyors, az áttekintéséhez jó rendszer.

Népszerű szálláshelyek név szerint a jó élménybeszámolók, vendég vélemények szerint:
Amfora Grand Beach Resort 4****, Villa Town Gate, Hotel Villa Nora, Park Hotel, Adriana Marina Hotel & Spa vagy Hotel Fortuna (Milna strandján). Olcsóbb vendégházak, apartman, B&B magánszállás és családi panzió: Antoana apartmanok (közel a strandhoz), Pansion Garni Fio, Vila Zorana Guest House, Villa Marija. 2-3-4 csillagos szálloda kategória, szép szobák és lakosztályok minden igényre. A vendég fórum sokat segít a döntésben a fotók és elhelyezkedés térkép mellett.

Hvarszálloda

Nézz körül mindössze néhány perc alatt! Kutakodj néhány dátumra az ajánlatok között! Hvar szállás Horvátország – minden online ajánlat IDE összegyűjtve, napi akciók és nyaralás csomagok lista itt. Garantáltan kedvező árak egyénileg foglalva azonnali visszaigazolással előre fizetés nélkül. Tengerre néző, belvárosi, központi, csendes kertvárosi is lehet a kiválasztott hely.

A Hvarban, Hvaron szálláshelyekről, hotelek és apartmanok magyarul is olvashatunk több fórumban.

HvarTovábbi ajánlott oldalak: www.hvar-travel.com, www.hvarapartments.org.

Egyéb hvari szállások, szobák és apartmanok a szigeten kb. 80 érhető el folyamatosan:

Közvetlen kapcsolat, telefonszám és email a legtöbb szálláshely esetén elérhető online.

Közeli szigetek, települések még: Kokosar ill. Sipan, települések: Zaton, Orasac, Trsteno és Bresecine.
A sziget legnagyobb települése a körülbelül 3700 fős állandó lakosságú Hvar.

Fő települések ill. városai: Hvar 103, Stari Grad 22, Jelsa 7, Vrboska 2 és Sućuraj 1.
Nemzetközi repülőtér 100 km-es távolságon belül (légvonalban):
Bol (Brač) repülőtér (BWK), Split repülőtér (SPU) és Mostar (OMO).

Horvátország időjárása és meteorológiai előrejelzések részletesen elérhetőek az interneten. A közeli nagyobb városok, nyaralóhelyek látnivalói, nevezetességek több leírásból megismerhetőek.

Budapest és Hvar távolsága 798 km a jó autópályákat kihasználva, Szerbián keresztül részben mellékutakon kicsit rövidebb, időben 8-10 óra autóval.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók jó minőségben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.