Helsingör szállások és látnvalók

Helsingör

A dán kikötőváros (Helsingør) sokak kedvence lehet, mert tapintható a történelmi múlt. Utazásunkat tervezve a szálláshelyfoglalást gyorsan megtehetjük az interneten keresztül:
Hotelek keresése és árak összehasonlítása a foglalással egy helyen ITT. – itt mindenkit megtalálunk. Arra figyeljen csak, hogy itt a piros linken keresztül indulva kezd el a foglalást!

A szerencsésebbek egy kellemes konferenciára érkeznek ide, ami lehet például a Konventum hotelben. A Skandia, A kaszinó melletti Marienlyst és a Sleep2Night foglalható. A közelben Helsingborgban még szebb hoteleket találunk szép három és négy csillagos kategóriában. Apartmant még hosszabb távra ritkán éri meg foglalni, mert elég magasak az árak, persze aki egy baráti, fiatal csapattal jön ide dolgozni, annak ez jó megoldás itt.

A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját, korábbi vendégektől értékelés fórum: Helsingor szállások, hotel vagy apartman árak leírással ITT – közeli, kertvárosi, üdülő, kemping és apartman (kiadó ház), lakás vagy nyaraló villa ajánló. Kis csoportok részére egyaránt a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. Az utazás élménybeszámolók sokat segítenek a fotók mellett a döntésben az online egyéni szállásfoglalásban. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomagok.

Közeli települések, környéke városai: Hornbæk 88, Dronningmølle 7, Snekkersten 5, Ålsgårde 3, Kvistgård 3, Nivå 3, Fredensborg 3, Kokkedal 2, Hellebæk 1, Rungsted 1, Hørsholm 1 és Vedbæk 1 db online egyénileg foglalható szállás ajánlattal.

Repülőtér távolságok a központtól légvonalban: Koppenhága – Kastrup nemzetközi repülőtér (CPH) 45,0 km és Malmö (Svédország) repülőtér (MMX) 72,0 km.

Látnivalók, érdekességek:
Egy rövid komp úttal átjuthatunk Svédországba. A régi belvárosi házak nagyon szépek, hasonló a hangulat mint Amszterdamban, ahol szintén rengeteg a kerékpár. Sokan áhítoznak egy ilyen életszínvonalról, ami itt Dániában van. A helyi emberek egyszerű életet élnek, de a költekezésben könnyű átesni a ló túloldalára, mert a szolgáltatások ára jóval magasabb mint Magyarországon, így az elit budapesti belvárosi kávézók ára itt egy normál ár, ami jól mutatja, hogy nagy még a távolság a fejlett és gazdag EU országok és közöttünk.

Láthatunk régi és modern házakat, öreg bárkákat és 21. századi hajó csodákat a kikötőben.

A Kronborg-kastélyt, Hamlet kastélyát (Shakespeare) láthatjuk sor forrásban mint a város egy szimbólumát.

Időjárási adatok és előrejelzések: weather.weatherbug.com/Denmark/Helsingor-weather.html.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük